Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti hogy buktattátok le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy buktattátok le a párotok mikor megcsalt?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 19. 15:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Lebuktatta ő saját magát, mert elkapott egy nyavalyát.
2019. ápr. 19. 15:33
 2/17 anonim ***** válasza:
96%

Az o FB-jet hasznaltam adasvetelekre... Mert nekem nincs

Feldobott par messenger uzenetet :-D

10 evem, neki meg par millioja banta :-D

2019. ápr. 19. 15:39
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

A dugitelefonját a fürdőszobában, a mosdó alá dugva tartotta. Azzal nem számolt, hogy egy hosszú nap után egyedül is képes vagyok beülni a fürdőkádba mécseseket gyújtva lazulni...

Miután villogni kezdett a modó alja, repült a cuccaival együtt.

2019. ápr. 19. 15:41
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Miután egy kellemes délutánt töltöttünk el egy fürdőben, a végén elmentünk zuhanyozni. A fiú öltözőben sorbanállás volt a zuhanyzónál, így én visszamentem a kabinba. A telefonja ott volt. Egy életre beleégett a szemembe amit írogatott a pasival, aki ráadásul az exe volt.
2019. ápr. 19. 16:12
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon furán viselkedett már egy ideje. Végül az exe rámírt, hogy neki azt hazudta, hogy engem kidobott, de ővele csak bizonyos időpontokban volt hajlandó találkozni. Így gyanús lett neki is és ki akarta deríteni, mi van.
2019. ápr. 19. 16:33
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt az ágyunkban egy csomó hosszú fekete haj, az enyém vállig érő szőke...
2019. ápr. 19. 17:03
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Furcsának tartottam, hogy minden este mikor együtt aludtunk már 9-10kor aludt, de mikor éjszakás voltam éjjel 1ig fent volt facebookon. Persze magyarázta, hogy úgy felejtette a telefonját. Csak, hogy nem vagyok hülye ezért (tudom hogy nem szép) belenéztem. Volt mit látni. Másnap repült telefonostól.
2019. ápr. 19. 17:05
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Már egy ideje nem volt rendben a pasi. Éreztem, hogy hazudozik. Egyszer nyitva hagyta a facebookját, amíg kiment megnézni, ki csengetett. Én meg kihasználtam az alkalmat. Tudom nem szép dolog, de megígértem magamnak, hogy csak akkor fogok nyomozni, ha érzem, hogy valami nem oké. Hát ráhibáztam. Egy szép szőke lánynak írogatott, a mai napig a fejemben van a szöveg, hogy "nincs barátnőm már régóta", meg hogy "milyen gyönyörű vagy" ezeket a sorokat olvasni egy nőnek igazán megalázó volt.
2019. ápr. 19. 18:23
 9/17 anonim ***** válasza:
96%
Klasszikus facebook sztori. Bezárta a böngészőt, nem lépett ki a facebookból. Megnyitottam a böngészőt, rákattintottam a Facebookra és az ő oldala jött be. Nem csináltam semmit, mert épp telefonban voltam. Felugrott az üzenet ablak, ahol a szeretője épp az előző estét köszöngette neki. Még egy pár percig néztem, ahogy bájolognak, aztán beleírtam én is a magamét. Ritka fos érzés volt...
2019. ápr. 19. 21:34
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, milyen hülye emberek vannak.

Ne értsétek félre, undorító dolog a megcsalás, de azt hinné az ember, hogy ha már valaki erre vetemedik, akkor az legalább okosan csinálja. És szinte mindegyik ekkora balf...sz. Kedvencem ez a mosdó alatti villogás. :D Még arra is képtelen volt, hogy kikapcsolja a telefont.

Persze aztán lehet, hogy mindez azért van, mert az ember képtelen hosszabb ideig szerepet játszani, vagy még inkább odafigyelni sok mindenre. (dugitelefon kikapcs, hajszálak felporszívózása, zuhany mielőtt a valódi párunk hazaér, alsógatya/bugyicsere, etc.)

Ezért is csodálkozom, ahol évekig szerető van, úgy hogy a másik meg elvileg semmit nem vesz észre.

Végül a válaszom: Csak a szokásos sztori. Ismeretlen női dolgok a szobában, telefonhívások, amiket előttem nem intézhetett, másféle szex, foltos alsónadrág, hajszálak, majd facebook-os üzenetek. Ja persze, ő vádolt, hogy én csalom meg. :-) A drága.

2019. ápr. 20. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!