Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy buktattátok le a párotok mikor megcsalt?
Az o FB-jet hasznaltam adasvetelekre... Mert nekem nincs
Feldobott par messenger uzenetet :-D
10 evem, neki meg par millioja banta :-D
A dugitelefonját a fürdőszobában, a mosdó alá dugva tartotta. Azzal nem számolt, hogy egy hosszú nap után egyedül is képes vagyok beülni a fürdőkádba mécseseket gyújtva lazulni...
Miután villogni kezdett a modó alja, repült a cuccaival együtt.
Jézusom, milyen hülye emberek vannak.
Ne értsétek félre, undorító dolog a megcsalás, de azt hinné az ember, hogy ha már valaki erre vetemedik, akkor az legalább okosan csinálja. És szinte mindegyik ekkora balf...sz. Kedvencem ez a mosdó alatti villogás. :D Még arra is képtelen volt, hogy kikapcsolja a telefont.
Persze aztán lehet, hogy mindez azért van, mert az ember képtelen hosszabb ideig szerepet játszani, vagy még inkább odafigyelni sok mindenre. (dugitelefon kikapcs, hajszálak felporszívózása, zuhany mielőtt a valódi párunk hazaér, alsógatya/bugyicsere, etc.)
Ezért is csodálkozom, ahol évekig szerető van, úgy hogy a másik meg elvileg semmit nem vesz észre.
Végül a válaszom: Csak a szokásos sztori. Ismeretlen női dolgok a szobában, telefonhívások, amiket előttem nem intézhetett, másféle szex, foltos alsónadrág, hajszálak, majd facebook-os üzenetek. Ja persze, ő vádolt, hogy én csalom meg. :-) A drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!