Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy büntetni kellene a megcsalàst?
A megcsalàs mértékétől és okozott kàrétól függően.
Tehàt bűncselekménynek minősülne, eljàràst lehetne indítani.
Tegyük fel, hogy én egy 32 éves férfi vagyok, aki bejelenti a rendőrségen, hogy te, akkor, amikor még házas voltál, engem félrevezettél, és magadról azt állítva, hogy hajadon vagy, szexuális kapcsolatba léptél velem. Magyarul megcsaltad a férjed éve.
Te hogy bizonyítod be, hogy ez nem igaz?
Elég lenne, ha egy taxis visz haza, vagy kettesben beszéltél egy kollégával, és soha többé nem tudod bebizonyítani, hogy a vád hamis, tényleg csak hazavitt vagy beszélgettetek.
Úgyhogy jön a csador, a külön vasúti kocsi nőknek, és hogy egyedül boltba se mehetsz.
Viszont ha erre vágysz, akkor mehetsz pár arab országba. Aztán rájössz, hogy miért sokkal magasabb a férfiak aránya ott, ahol nemi erőszak után a nőt kövezik agyon házasságtörésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!