Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Büntetésből nincs szex", lányok, szoktátok ezzel büntetni a pasit?
Ez hülyeség!
Ha egy nőnek nincs kedve szexelni,akkor igencsak meg van bántódva.
Nem büntetésből nem szexel,hanem mert nincs hozzá kedve!
Nem szoktam, én is szeretek szexelni.
De ha összeveszünk és megbánt, akkor nem akarok. Nem büntetésből, hanem mert mérges vagyok rá és szomorú vagyok, olyankor nem kívánom. Ez a két dolog nem összetévesztendő.
Szerintem is fura. Akkor lehet még nem is volt a nőnek orgazmusa. És amig az akarata szerint mennek (szexen kívül) a dolgok, addig szívességből megengedi a palinak, hogy rámásszon, de ha nem kap meg valamit, akkor úgy érzi, neki nem éri meg a menet.
Vagy soha nem is kívánta az illetőt. De, ha volt már vele orgazmusa, akkor egy idő után még rá is ráizgulna szerintem, ha a pasi kielégíti.
Mert szerintem a jó szex nélkül egyik fél sem tud meglenni. Még veszekedés után is jobb, ha van, mintha várnak, hogy elszálljon a mérgük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!