Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Büntetésből nincs szex", lányok, szoktátok ezzel büntetni a pasit?
"Még veszekedés után is jobb, ha van, mintha várnak, hogy elszálljon a mérgük."
Bocs az ellenvetésért, de nem mindenki tud (és akar) dühből, haragból szexelni. Sokan ilyenkor a hátuk közepére sem kívánják a másikat, nemhogy még a lábuk közé.
#4-#8.
Csak hogy mennyire lehet megbántva a nő, hogy nincs kedve.
(Akkor kedvet mondjon ne azt hogy bünti!)
A lany 23 volt. Bulibol hazafelé mentünk hozzám hajnalban, merő poénból belenyult a kormányba és balra mozditotta. A belsősávban jött egy másik auto. Sikerült korrigálnom.
Minek után megkérdeztem, hogy börtönbe akarsz juttatni a k anyád! Valóban durci lett. Még ő! Minek után majdnem balesetet okozott, az én kontomra, szerintem finom voltam vele.
Ezek után közölte, hogy nem lesz szex mert én milyen paraszt vagyok.
Amikor nem kanyarodtam el kérdezte hova megyünk. Mondom haza. Aludni otthon is tudsz.
Volt már ilyenben részem, nem tartott sokáig...2nap talán.. :D
24F
Ja és még valami ha itt a szeretetről szősz hamis képet.
Ha valakit szeretek, -még ha piáltam is -nem akarom korházba vagy temetőbe juttatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!