Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már a sokadik megcsalast bocsajtom meg a páromnak akkor joggal nevetnek rajtam az ismerősök?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 14. 13:49
11/17 anonim válasza:
#8 Elég baj, hogy a feleséged egy tál spagetti szintjén van a szemedben.
12/17 anonim válasza:
Bármennyire is szeretem a párom az első ilyennel repül a párom.S ezt elmondtam neki is.
Onnatól nem tudnék bizni benne,s semmi értelme nem lenne a kapcsolatnak.Csak szenvedés lenne.
Nem nevezném viccesnek,de nem értelek meg.
13/17 anonim válasza:
Van egy angol mondas: "Ha egyszer atversz, te szegyened, ha ketszer atversz, az enyem...!"
Maximalisan egyetertek.
14/17 anonim válasza:
Én inkább csak annyit mondanék, hogy ez is az éretlenség jele.
Zavarnak az idióta ismerősök beszólásai? Tiltom őket a francba. Vannak barátaim, akik elfogadnak és támogatnak engem, úgy ahogy az én életemet saját magaménak érzem, rájuk van szükségem.
15/17 anonim válasza:
Bocsáss még meg vagy 20-or neki ismét. Legalább mindig adsz témát az ismerőseidnek. :D De aztán nincs panasz! Amilyen életképtelen függő ember vagy, mást nem is érdemelsz. Gondolom aranyból van a farka a párodnak, hogy ennyire nem tudsz róla leválni.
16/17 anonim válasza:
Megbocsátanék, de én is mennék szeretkezni más férfiakkal.
17/17 anonim válasza:
Az őszinte szeretet nem kisajátítás, megcsalás ebben nem létezhet, az csak társadalmi "találmány". Azért nevetnek, mert rosszindulatúak, irigyek, mert ők nem tudnának megbocsájtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!