Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza lehet édesanyámnak hogyha csak fellángoltam de szeretem akkor ne mondjam el a megcsalást?
Te szíved szerint mit tennél?
Ha kibírod életed végéig, hogy ne mondd el neki, akkor ne mondd el.
Ez lelkiismereti kérdés csupán.
Illetve fordított helyzetben te tudni szeretnéd?
Igaza van.
A legtobb esetben mint ez is ahogy latom sokan csak azert mondjak el hogy ne őket terhelje a lelkiismeretfurdalas, ne ő cipelje a terhet, olyan miatt ami neki semmit nem jelentett szinte, hanem szépen átpakolják a párjukra hogy őket eméssze őrölje (fel).
A korrekt az lenne ha azert mondanad el mert szakitasz is. De ha nem, akkor a szakitas miatti dontes fajdalmát is egyszeruen ráruhazod csak
Önzőseg volt maga a hiba is, es hogy azert hogy nem vallalsz felelosseget(nem szakitasz)is önzoseg plane a lelkiismeretedet is a masikra terhelni is az.
Azzal lenne neked konnyebb ha ő szenved miatta te meg megbocsatast kapnal. Ez is önzőség.
Ha házasodtok, szerintem jobb, ha tudja. Szakítani csak egyszerűbb, mint válni.
32/f
Csak ugye nincs garancia rá, hogy nem kotyogod ki valakinek, aztán visszajut a barátod fülébe. Anyád is tudja, már ketten vagytok. A leg korrektebb tényleg az lenne, ha nem mondanád el és szakítanál, mert tényleg a válás sem lenne poén esetlegesen gyerekkel, ha ez kiderül.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!