Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amit semmiképpen ne csináljak, ha úgy érzem nagyon fellángoltam egy lány iránt?
Nyilván nincs ilyen, hogy első látásra szerelem, vagy legalábbis amit így szoktunk hívni az a valóságban fellángolás, amiből aztán szerelem is lehet, ha beteljesül.
Na most én találkoztam egy lánnyal és rögtön így első látásra belezúgtam, ilyen még sosem volt velem, épp ezért még nem nagyon eszméltem föl és eléggé be vagyok zsongva, így fontos, hogy a földön maradjak és ne csináljak semmi hülyeséget, amivel elriasztanám.
Ne légy semmi esetre sem erőszakos, sem féltékeny, hiszti kicsukva, ne légy lóvét rázogató,ne nagyzolj, ne játszd a fejed, ne légy üres fejű. Normális nőt azonnal taszít, és behúzza a kézi féket. Légy óvatos, törődő, figyelmes, odaadó, őszinte. Okos. Sose lásson részegen, mert egy pillanat is elég, hogy ha valakinek nagyon tetszel, teljesen elforduljon tőled.
Szóval lassan járj, tovább érsz, apró léptékkel előre:D
Többnyire légy normális, mint bárki mással, ne legyél ciki. Ha van némi szociális érzéked, akkor ráérzel, hogy mi gáz xD
Annál tovább már többnyire ízlés és viszonyulás kérdése, hogy kiakar veled lenni és ki nem. Szerintem amit ne tegyél az az, hogy ne erőltesd a kapcsolatot olyannal, akin nem érzed, hogy kölcsönösen veled akar lenni. Erre mondják, hogy ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel:D Fogadd el a döntését, ha nem akar veled lenni, örülj, ha mégis:) Ezt nem lehet erőltetni, meg szerintem többnyire magától jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!