Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már a sokadik megcsalast bocsajtom meg a páromnak akkor joggal nevetnek rajtam az ismerősök?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 14. 13:49
2/17 anonim válasza:
Ha nem nyitott kapcsolatban éltek és/vagy nem tőle függesz anyagilag, akkor igen, buta vagy!
3/17 anonim válasza:
Nevetnek vagy sem, mindenki cipeli magával a ballépéseit, úgyhogy az ő életük sem tubarózsa.
4/17 anonim válasza:
Konkrétan egyértelmű, hogy a párod nem szeret, nem tisztel, és szrba se vesz. Szóval igen, teljesen jogosan nevetnek ki. Hatalmas idióta vagy már akkor is, ha az első alkalom után ilyen emberrel maradsz.
7/17 anonim válasza:
Közük éppen nincs hozzá, de azért az elgondolkodtató, hogy mennyire nincs önbecsülésed és tartásod.Ugyanolyan gyenge jellem vagy, mint a párod.Az ilyen embereket általában nem találják tiszteletre méltónak, inkább tényleg nevetnek rajta, vagy szánják a lábtörlő viselkedése miatt.
8/17 anonim válasza:
Attól, hogy valaki lefekszik másokkal, még szeretheti és tisztelheti a párját!
Ti sem ennétek a kedvenc kajátokat, napi 4 alkalommal, heti 7 napban! Néha elmennétek más étterembe vagy boltba mást is bekapni.
9/17 anonim válasza:
Bizony hogy jogosan! Én ezt a megaláztatást nem viselném el, bármennyire is szeretem a párom. Nagyon ciki lenne vele maradni és felesleges is, hiszen egyértelmű hogy nem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!