Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért bocsájtja meg sok nő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bocsájtja meg sok nő a megcsalást/megcsalások sorozatát?

Figyelt kérdés
2019. márc. 15. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
inas lelkűek
2019. márc. 15. 19:10
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

nők és férfiak tömege is megbocsájtja a megcsalást.

De inkább csak túllépnek rajta. Ezek az emberek gyengék. Az egyszerűbb megoldást és a könnyebbet választják.

2019. márc. 15. 19:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom elképzelni, hogy ha megtudnám a férjemről, hogy másba dugdosta a farkát, de megbocsátanám, utána még életem végéig minden nap ezzel a gondolattal ébredjek fel és feküdjek le. Megőrülnék azt hiszem.
2019. márc. 15. 20:04
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Egyszerűen megalkuszik, vagy fél továbblépni, vagy azt gondolják más férfi is ilyen...
2019. márc. 15. 20:27
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

Én úgy látom,hogy az elsődleges az anyagi függőség,második helyre tenném a gyerekeket.

A környezetemben a kőgazdag vállalkozó pasik lépnek félre rendszeresen,gyakorlatilag pár havonta "kilőnek "egy új nőt,míg az asszony általában háztartásbeli és megnyugtatja magát azzal,hogy ő hordja a gyerekeket az iskolába és besegít a férje vállalkozásába(befizet pár csekket).

Az ilyen feleségekszemet hunynak a férjük sorozatos félrelépésének a havi többmilliós shoppingolás és életszínvonal miatt.

Természetesen sokak nem szeretnék a gyermekeiket csonka családban nevelgetni,de olyat is tudok aki egy válás után tuti nem kapná meg a gyermekeit,mert egy üres táskával távozna a férj házából és mivel életében nem dolgozott,jövedelme nincs a bíróság pedig egy hajléktalan munkanélküli anyának nem ítéli a gyerekeket.

2019. márc. 15. 20:31
 6/7 anonim ***** válasza:
32%
Mert én is csalok. Nekünk ez nem olyan nagy dolog.
2019. márc. 16. 07:38
 7/7 anonim ***** válasza:
57%
Mert a férfi sokkal jobban néz ki, plusz színvonalasabb. Anyuka nem vezet, viszont nem hajlandó tömeg közlekedni, közös kassza amibe a férfi 3-szor annyit tesz be, plusz anyuka szerető mellett is ki van elégítve. Középkorú párok esetében általában ezért "nem veszi észre" a pár hölgy tagja, hogy csalja a férfi.
2019. márc. 17. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!