Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érezte ezt a megcsalást fájdalmasabbnak?
Oszinten ?
Mert tudja, hogy ha csak valamelyik reszeg kolleginat dugta volna meg a ferje, aki mar 43 eves, szult 2 gyereket, azzal kb egy szinte van a no, csak annyi h mas valaki.
De egy feszes 20on eves szuz csaj, klasszisokkal kaposabb nala, es a piaci erteke ....
Egy atlag magyar anyuka utan meg senki se fordul meg.
Szerintem igazabol ez az igazi ok, amiert az ilyesmi faj.
Mert tudja h a ferjenek mire faj a foga...
Nem feltétlenül, szerintem épp elég szánalmas dolog egy kapuzárási pánikos férfi látványa, aki 40-50 évesen egy 20 éves tinilányt tud összeszedni. Látok ilyet én is a munkahelyemen 1-2-t, kevés szánalmasabb férfi van, mint aki fut a nem létező fiatalkora után.. ;)
Ennél lejjebb nincs hova csúszni egy férfinak szerintem, kedves utolsó, de ne zavarjon. Még mielőtt támadnál engem is, jelzem, hogy 26 évesen is a hányinger kerülget a hozzá hasonlóktól. De ha a te kis lelkednek jobb, hidd csak a te verziódat, látom szerinted ez amolyan macho dolog, hálisten az értelmesebbeknek nem ez a szint kell, és később sem ez hozza vissza a nem létező férfiasságát.
Magyarul az a legszánalmasabb az egészben, hogy a férje egy eszetlen, primitív sz.rdarab, aki a naiv és kezdő kiscsajoknál próbálkozik 40+ éves, családos ember létére.
Senki nem mondta h ez nem szanalmas, stb okkifejtes.
Csak h az asszony otthon igazabol ennyit lat,es boki a csoret...
En probaltam az ok okozati kerdesre valaszt adni. Ennyi :D
Mondjuk a férjet is az első ilyen után kellett volna kiphaszni és nem alázza meg később egy ilyen húzással.
Egyébként ennek a "piaci értékkel" vitatoznék ha emberekről beszélünk és értelmét sem látom: eleve mást keres egy húszon éves és egy negyven éves, ergo kipaszott ostoba egy teória ez. Én pl húszon éves vagyok, és húszon évesekkel, vagy max + 5 évvel felettem ismerkednék eleve, ez a teteje, hozzám sem szólhatna egy 40 pluszos alapból ( bár próbált 1-2 fentihez hasonló, ezért is írtam miylen szánalmasak az ilyen "férfiak"). De mondjuk én nem is vagyok h_lyeprimitivnaivpitsa.
Az én szemembe olyna férfi aki 40+ éves létére húszévesekkel kezd, eleve sokat elmond az intelligenciájáról ésegyéb képességeiről, arról nem is beszélve, amikor rájuk jön a pánik, hogy már nem fiatal ő sem. 1-2 naiv csitrit lehet össze tud szendi, de értelmes fiatal lány nem áll le eleve olyannal, aki az apja lehetne..
->Tehát mivel egy magabiztos, lelkileg stabil és értelmes ember eleve hozzá hasonló kaliberű nem lelkibajos, nem öregkortól rettegő, értelmi szintben hozzá passzoló embert keres, ezért kb ugyanannyi a "piaci értéke", maximum annyival roszabb egy 40 éves helyzete, hogy abban a korban már többen állapodtak meg, mint mondjuk húsz évesen, tehát kevesebb a lehetősége, ez tény... De egy dekeftes lelkibajos akárki sem 20 évesen, sem 40 évesen nem főnyeremény.
Maradjunk abban, hogy jobban fáj az egójának, hogy húszon éves lánnyal csalta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!