Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meddig tudtad titkolni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tudtad titkolni a megcsalást?

Figyelt kérdés

A barátom barátjával volt egy 3 hónapos ''kalandunk'' eleinte elég könnyen ment hogy nem mondtam el neki, de mostanában egyre inkább zavar a büntudat hogy átvertük.Elmúlik ez valaha is?

24n

2018. jún. 30. 22:47
1 2
 1/18 anonim válasza:
74%
Neked elmúlik mert nincsen gerinced
2018. jún. 30. 22:50
 2/18 anonim válasza:
80%

Ha van benned jóérzés nem hiszem, hogy elfog. Szereted őt egyáltalán?

Ha tiszteled elmondod neki. Megérdemli, hogy tudja.

2018. jún. 30. 22:59
 3/18 anonim ***** válasza:
67%
"Ne ítélj hogy ne ítéltess." Nem mondom hogy bravó jól csináltad, mert mi közöm hozzá, de ahhoz ismerni kellene a kapcsolatot hogy bármit is lehessen mondani. Gyakran az őszinteség könnyít viszont lehet hogy ő megharagszik jogosan és elveszíted, vagy együtt maradtok de ha tüske marad benne akkor csak szenvedés lesz. Én azt mondanám ha nem is mondod el akkor figyelj oda hogy mi volt az ami miatt megcsaltad és ha újra ez az érzés előjönne akkor lépni kell és szakítani. De azért imádom hogy sokan a másikat lealázzák így arc és név nélkül... Mindenki először a saját portáján sepergessen...
2018. jún. 30. 23:03
 4/18 anonim ***** válasza:
51%

Én megadom a nevem és a címem és eljöhet a kérdező hozzám, hogy a sárga földig oltsam és arcon köpjem. Nálam e téren nincs sepregetnivaló.

A megcsalás undorító. Ezen nincs mit szépíteni. Riherongy marad. Pont.

2018. jún. 30. 23:11
 5/18 anonim ***** válasza:
45%
Idővel elmúlik és feledésbe merűl semmi pánik !
2018. jún. 30. 23:14
 6/18 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem hagyd el a srácot. Nálad jobbat érdemel, és neked is más kell ez egyértelmű.
2018. jún. 30. 23:17
 7/18 anonim válasza:
0%
Pár óráig mert lefotóztak
2018. jún. 30. 23:37
 8/18 anonim ***** válasza:
18%

Egy utolso szar alak vagy ezen nincs mit szépíteni.

De az ilyen "barát" mellett meg kinek ellenség....

2018. júl. 1. 03:00
 9/18 anonim ***** válasza:
60%
Érdekesek vagytok, ahogy így alázzátok! Soha nem tudhatjátok, hogy veletek történhet - e hasonló.
2018. júl. 1. 05:56
 10/18 anonim ***** válasza:
69%

Utcsó! Hülye.

Én tudom, h nem történhet hasonló!

A hűség, döntés. A hűség nem a másiknak szól, hanem magamnak.

2018. júl. 1. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!