Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tudtad titkolni a megcsalást?
A barátom barátjával volt egy 3 hónapos ''kalandunk'' eleinte elég könnyen ment hogy nem mondtam el neki, de mostanában egyre inkább zavar a büntudat hogy átvertük.Elmúlik ez valaha is?
24n
Ja, hogy ez direkt kamu kérdés, hogy pontozhasson itt valami nyomi beteg állat?
Nem hiszem el, hogy a normális válaszok le lettek pontozva.
Akik azt írták, hogy erkölcscsősz, meg ismeretlenül miért kell a kérdező leugatni, azok tudnak olvasni? Cicabogarak, tudom hogy gerinctelen emberek vagytok, én értem, de azt a részt is elolvastátok, hogy a pasija BARÁTJÁVAL kefélt? Tehát értsem úgy, hogy nektek tök oké, ha a barátotok beakasztja a csajotoknak? (direkt írtam így, mert ha ez oké, akkor nem vagytok egymásnak mások csak csajom-pasim).
Én nem tudom hová tűnik az emberekből a jó érzés, de kell lennie egy határnak nem? Azért a megcsalásnak is vannak fokozatai. Bár nálam egyféleképpen végződne mindegyik, de baráttal??? És ezt is valaki gyomra beveszi és akié meg nem az rögtön erkölcscsősz? És ha az vagyok? Inkább leszek az, mint egy patkány.
Na jól felba..sztam magam.
Őszintén?
Hagyjuk már, marha nagy és mély kapcsolat lehet, amiben annyira le vagytok xarva,hogy még csak azt sem veszi észre a párotok, hogy hónapok vagy évek óta félreqrtok...
El tudom képzelni, a kapcsolat többi részében mennyire magasról tojnak a fejetekre, az érzéseitekről nem is beszélve. :) Kilépni meg képtelenek vagytok, de bosszúból amiért egy silány fosban éltek, pótpljátok a megcsalással a hiányt. ÉS a másiknak annyira jelentéktlen vagy, hogy még csak észre sem veszi.
Fölösleges felháboroni a kérdésen, egy igazi kapcsolatban nem törétnik életvitelszrűen folyó megcsalás, pláne nem verem hozzá a mellemet sem, ha mégi, akkor nagyobb xarban élek, mint elmtudom képzelni. :D A sok h_lye meg még tapsol is magának, nagyon ügyesek vagytok, csak el ne lepjen a saját szharotok, amiben éldegéltek.
Ha már egyeseknek ennyi jutott és ennyi telt a boldogásra, alkudjatok meg a félmegoldásaitokban. Hálistennek a szokásaitok alakítjta az életeteket, úgyhogy good job, csak így tovább, igazi tartalmas életet nektek a posványotokban és a megalkuvásban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!