Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hány megcsalást néztek el egy férfinak ha az sármos, jóképű?
Figyelt kérdés
2018. aug. 16. 17:33
2/14 anonim válasza:
Ez sose a férfitól függ. Akinek a megcsalás nem fér bele, az egy félistent is ki fog dobni. Aki meg lábtörlő, az Shreknek is elnézi párszor, csak ne legyen egyedül.
3/14 anonim válasza:
0 (nulla) darabot.
Miért kéne ennél többet elnézni?
Mi köze ennek ahhoz, hogy jóképű-e vagy sem?
4/14 anonim válasza:
Én személy szerint semmilyen férfinek sem nézek el semmiféle megcsalást.Erre nem hallottam még olyan indokot, amit kicsit is elfogadhatónak találnék.A külseje meg pláne nem mentség a jellemtelen viselkedésére.Szerelem, vonzalom ide vagy oda, de gusztustalan lenne Számomra, ha ezek után pl. még hozzá kellene érnem.Csókolgasson mást a punci váladékos szájával, amivel Előttem kb.1 nappal, héttel mást nyalt.Pfejj!
5/14 anonim válasza:
Undorító, egyet sem, nullát. Nyugodtan du.ghat másokat is, csak akkor engem nem fog,nekem aztán mindegy. Én bennem is van annyi gerinc h először befejezem vele, utána fekszek össze mással. Egyszerűen nem értem az emberekez mi a nehéz ebben.
6/14 anonim válasza:
Ó aki sármos az haza is hozhatja a nőit akkor is imádni fogom. 😍😍😍
Vagy nem. Milyen hülye kérdés már ez, mert te talán egy szép nőnek elnézel akárcsak egyet is?? Ez nem így működik, lehet akármilyen szép, ha nincs benne gerinc nem kell.
7/14 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy azért a gyakorlat nem egészen azt mutatja, amit itt a hölgyek el szeretnének velünk hitetni.
8/14 anonim válasza:
Egyet sem. Ez külsőtől teljesen független.
Egyébként miért jutott eszedbe a kérdés? Te elnéznél bármit egy számodra szép nőnek, ha kapcsolatban lehetnél vele?
9/14 A kérdező kommentje:
8-as,azért mert aki szép annak több minden meg van engedve,bocs elnézve.
2018. aug. 16. 19:46
10/14 anonim válasza:
Hahaha nullát, egyet sem. A megcsalás akkor is ugyanolyan undorító, gusztustalan, gerinctelen dolog, ha a világ legjobb pasija csinálja és akkor is, ha egy átlagos vagy átlag alatti férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!