Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalást el lehet nézni és megbocsátani, normálisan tovább élni, együtt boldogan, mintha mi sem történt volna?
Illetve van-e különbség megcsalás és megcsalás között? Értem ezt úgy, hogy pl alkalom adta, pár éjszakás vagy évekig tartó viszony, ami egy eltervezett, arra készül az ember, tudatos, amiben már érzelmek is vannak.
Vagy megítéléskor egy kalap alá kerül mind.
10+ év házasság után is beadtam a válást.
Pont azért, mert úgysem lesz semmi ugyanolyan. Nincs bizalom, nincs meg ugyanaz a naiv hit, ami egész odáig, hogy ő sosem tenne velem ilyet. Állandóan kerestem volna a nyomokat, hogy észrevegyem, mikor más képbe kerül. Ő meg àllandóan hisztizett volna, hogy ok nélkül vagyok féltékeny. És ha akkor megcsalt, mikor köztünk minden rendben volt, miért ne tenné meg, ha sok a feszültség?
Sokat gondolkodtam ezeken, mikor lebukott.
De a legfontosabb: bennem valami nagyon fontos halt meg akkor, mikor kiderült a megcsalás. Nem tudtam volna elviselni, hogy mèg egyszer hozzám érjen, haragudtam, nagyon fájt amit tett, és nem éreztem azt, hogy ugyanúgy szeretni tudom valaha. Fogalmazzunk úgy, hogy egy csapásra elmúlt a szeretet és a tisztelet is, nem csak a bizalom.
Akinek erre van igényszinte, az éljen ilyen mellett. Egyéni döntés.
“A lónak is négy lába van, még is megbotlik.”
Csak nem hónapokon, vagy éveken keresztül. Az már extra szemétség, szerintem nem elfogadható. Annak a házasságnak már annyi. Hiába maradnak együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!