Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalást el lehet nézni és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalást el lehet nézni és megbocsátani, normálisan tovább élni, együtt boldogan, mintha mi sem történt volna?

Figyelt kérdés

Illetve van-e különbség megcsalás és megcsalás között? Értem ezt úgy, hogy pl alkalom adta, pár éjszakás vagy évekig tartó viszony, ami egy eltervezett, arra készül az ember, tudatos, amiben már érzelmek is vannak.

Vagy megítéléskor egy kalap alá kerül mind.

2018. júl. 11. 06:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
34%

Hát 10-es, pedig ha te elhiszed hogy az emberek képesek 30-40-50 éven keresztül csak a párjaik nemiszerveit nézni még érezni, akkor naiv vagy fiatal.

Attól hogy valaki kipróbál mást sok sok év után az nem azt jelenti hogy nem szereti a társát.

2018. júl. 11. 11:11
 12/18 A kérdező kommentje:

A lónak is négy lába van, mégis megbotlik...

Szerintem van különbség egy botlás meg egy tudatos döntés között. Mikor valaki évekig csal ugyanazzal a személlyel, az már tudatos döntés. Ott már érzelmek vannak. Innen vissza lehet még hozni egy házasságot, vagy ha mást szeret, kár próbálkozni, még akkor is, ha a csaló azt mondja, egyben akarja tartani a házasságot? Szerintem ez már csak nyűglődés, kínlódás lesz, ha a szíve ugyis másfele húzza.

2018. júl. 11. 12:24
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
Nem vagyok sem naiv, sem fiatal. És egy szóval sem mondtam, hogy nem szereti a társát. Olvastál ilyet? De ha már itt tartunk, valóban nem hinném hogy szereti. A hűség még mindig döntés és ha szeretsz valakit, nem teszed kockára egy légyottért a házasságod. Ha van aki megtudja állni, akkor más miért nem? A monogámia egy létező dolog, az állatok közt is van rá példa. Úgyhogy nem indokolt a félrelépés csak azért, mert valakivel hosszú ideje együtt vagy. Ha pedig másra vágysz, ne menj bele egy életen át tartó kapcsolatba. Nem voltam áldozat szerepében hála Istennek sosem, de ezt mondd annak akit megcsaltak. Sosem lesz már olyan a kapcsolat, mint előtte volt. Nem hiába az egyik leggyakoribb válóok. Talán az egyszeri botlást még úgy ahogy lehet tolerálni, ugyanakkor egy több hónapos hátam mögött megszervezett viszonyt már annál kevésbé. Aki ilyen helyzetbe hozza a párját, abban nincs sem szeretet, sem tisztelet a másik felé.
2018. júl. 11. 12:25
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem, tapasztalatból írom, hogy hiába a megbocsájtás, ez csak rosszabb lesz.

Persze más az, amikor valaki a pillanat hevében, nem beszámítható állapotban botlik meg, majd esetleg rájön, hogy hülyeséget csinált. De általában nem ez szokott lenni, hanem egyre nehezebb lesz neki ellenállni újra.

A másik meg a tudatos megcsalás, amikor direkt ráír a harmadik félre, tudatosan írja neki amit, majd tudatosan kitörli és belehazudik a képedbe, mintha minden rendben lenne.

Egyszer bocsájtottam meg az ilyet, persze ugyan az lett, csak legalább már biztosra ment és egyszerre több nővel szórakozott, nem csak eggyel rajtam kívül, hogy valaki biztosan befusson. Soha többet.

2018. júl. 11. 21:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem tudnám elnézni és megbocsátani a megcsalás semmilyen formáját sem. Boldogan és együtt lehetetlen tovább élni ilyesmi után.
2018. júl. 11. 22:26
 16/18 anonim ***** válasza:

Meg lehet bocsátani, de elfelejteni nem. Utána az ember mindig kételkedni fog. Agyalni. Kattogni. Fáj a szakítás, de rosszabb akár évekig is azon kattogni mikor fog újra megtörténni. Ez tönkre teszi az embert lelkileg. Inkább új kapcsolat, tiszta lap.

Én biztosan nem tudnék megbízni benne ezek után, mindig agyalnék merre jár, kivel van. Számon kérném. Ez egyik félnek sem jó.

2018. júl. 12. 04:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Én pont ebbe na cipőben járok...:-( Teljesen tanácstalan vagyok,mit tegyek.Sajnos itt bejátszanak gyerekek,meg egy nagyon hosszú boldog házasság is,így még nehezebb..Nálunk egyszeri botlás volt állítólag,de ezek után nagyon nehéz elhinni azt hogy soha többé nem fog közeledni a nőhöz,és le fogja tudni zárni...Én hajlanék a megbocsájtásra,de azért előbb érezze mit tett.Van különbség egyszeri,előre nem megfontolt eset és többszöri tudatos megcsalás közt,nem is kicsi.Persze attól mindkettő nagyon fájó...
2018. júl. 12. 08:21
 18/18 anonim ***** válasza:
25%
Nézd el, bocsáss meg, aztán agyalj azon minden ágyban töltött percben, hogy most épp nem azt a másikat képzeli-e a helyedbe, vagy nem épp a másik kedvenc pózaiban csináljátok-e. Felhőtlen további együttélést és boldog életet!
2018. júl. 12. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!