Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalást el lehet nézni és megbocsátani, normálisan tovább élni, együtt boldogan, mintha mi sem történt volna?
Illetve van-e különbség megcsalás és megcsalás között? Értem ezt úgy, hogy pl alkalom adta, pár éjszakás vagy évekig tartó viszony, ami egy eltervezett, arra készül az ember, tudatos, amiben már érzelmek is vannak.
Vagy megítéléskor egy kalap alá kerül mind.
Hát 10-es, pedig ha te elhiszed hogy az emberek képesek 30-40-50 éven keresztül csak a párjaik nemiszerveit nézni még érezni, akkor naiv vagy fiatal.
Attól hogy valaki kipróbál mást sok sok év után az nem azt jelenti hogy nem szereti a társát.
A lónak is négy lába van, mégis megbotlik...
Szerintem van különbség egy botlás meg egy tudatos döntés között. Mikor valaki évekig csal ugyanazzal a személlyel, az már tudatos döntés. Ott már érzelmek vannak. Innen vissza lehet még hozni egy házasságot, vagy ha mást szeret, kár próbálkozni, még akkor is, ha a csaló azt mondja, egyben akarja tartani a házasságot? Szerintem ez már csak nyűglődés, kínlódás lesz, ha a szíve ugyis másfele húzza.
Nem, tapasztalatból írom, hogy hiába a megbocsájtás, ez csak rosszabb lesz.
Persze más az, amikor valaki a pillanat hevében, nem beszámítható állapotban botlik meg, majd esetleg rájön, hogy hülyeséget csinált. De általában nem ez szokott lenni, hanem egyre nehezebb lesz neki ellenállni újra.
A másik meg a tudatos megcsalás, amikor direkt ráír a harmadik félre, tudatosan írja neki amit, majd tudatosan kitörli és belehazudik a képedbe, mintha minden rendben lenne.
Egyszer bocsájtottam meg az ilyet, persze ugyan az lett, csak legalább már biztosra ment és egyszerre több nővel szórakozott, nem csak eggyel rajtam kívül, hogy valaki biztosan befusson. Soha többet.
Meg lehet bocsátani, de elfelejteni nem. Utána az ember mindig kételkedni fog. Agyalni. Kattogni. Fáj a szakítás, de rosszabb akár évekig is azon kattogni mikor fog újra megtörténni. Ez tönkre teszi az embert lelkileg. Inkább új kapcsolat, tiszta lap.
Én biztosan nem tudnék megbízni benne ezek után, mindig agyalnék merre jár, kivel van. Számon kérném. Ez egyik félnek sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!