Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem tudja feldolgozni, hogy nem vele feküdtem le először, azt mondja soha nem fogja megbocsátani, pedig akkor még nem is ismertük egymást. Mit tegyek? Több mint egy éve vagyunk együtt és állandóan a fejemhez vágja.
ha nem ismertétek egymást, hogy lett volna ő az első? ez az ember beteg! adtál neki okot féltékenységre? vagy a neveltetése miatt ilyen? szerintem beszélj vele őszintén: ezen változtatni nem lehet, de most már csak vele vagy, mert ő szereted. bízzon meg benned, ez a kapcsolat alapja. és mondd meg neki, mennyire bánt, hogy olyan dolgot vágdos a fejedhez, amiről nem tehetsz (hiszen még nem ismerted). ha szép szóval nem megy, akkor az beteges, küldd el pszichológoshoz.
ja, neki te voltál az első?
mi a rák köze van ahhoz, hogy mit és kivel tettél akkor, amikor még nem is ismertétek egymást?
ő szűzen ment bele a kapcsolatotokba?
sztem sürgősen hagyd ott a fenébe, mert a helyzet csak romlani fog a továbbiakban!
Őszintén?
Egy őnző dög és nincs mese,milyen dolog már ez??
Nekem a pasim ezt vágná a fejemhez elküldeném a ....
Már bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!