Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem tudja feldolgozni, hogy nem vele feküdtem le először, azt mondja soha nem fogja megbocsátani, pedig akkor még nem is ismertük egymást. Mit tegyek? Több mint egy éve vagyunk együtt és állandóan a fejemhez vágja.
Tudod mivel 17 vagy annyi minden áll lőtted. Ha nem hajlandó elfogadni a múltaddal együtt lépj tovább!
A férjemnek képzeld én vagyok az első, viszont nekem ő nem. S ez érdekes nem jelentett problémát. Soha nem vágta és vágja a fejemhez. Elfogadott a múltammal együtt.Mi akkor mikor megismerkedtünk: 27/L és 20/F voltunk.
Barátnőm ugyanilyen :)
Én is sokmindennel próbálkoztam, a megoldás az volt, hogy egyikünk sem hozza szóba a dolgokat, és próbálunk nem gondolkozni rajta.
A fiúnak voltak próbálkozásai? - mert akkor meg lehet neki mondani, hogy Téged is zavar az. Minek próbálkozott mással, ha Veled akar járni. Ekkor talán elgondolkozna.
Sok hisztin és veszekedésen vagyunk mi is túl emiatt (barátnőmnek is volt próbálkozása, és engem meg ez zavart) de most már eljutottunk odáig, hogy nem foglalkozunk vele.
Aki nem ilyen, nehezen érti meg, de megpróbálom elmagyarázni (bár úgyis nagy lepontozás lesz a vége, mikor én a másik oldalt látom, benne élek, talán én látom legjobban a dolgot az itteniek között - de amúgyis sz@rok rá, nem a százalékokért járok ide :) )
Szóval: ha úgy élsz egy kapcsolatban, hogy tudod, hogy a másikat akarod társnak - és tényleg hosszú távra tervezel - , akkor igenis azt akarod, hogy a társad csak a tiéd legyen, és te is csak az övé. És felfogja, hogy hülyeség, amin rágja magát, de a szíve mást mond, mintha megcsalták volna (de azt is tudja, hogy ez nem így van)
De emiatt is vagyunk mindketten a zárt kapcsolat hívei, és tudom, hogy barátnőm sosem fog megcsalni, mert nem tudna, és ugyanúgy én sem bírnám őt megcsalni, mert számomra csak Ő létezik.
Szóval, ha egy ilyen ragaszkodó partner Neked megfelel, akkor meg kell vele beszélni ezt a dolgot, elfelejteni, nem beszélni róla. Az mindkettőtöknek jobb lesz. Ha pedig egy ilyen ragaszkodó ember neked túl sok, akkor inkább tényleg keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!