Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet bocsátani egy megcsalást? És ha igen hogy?
"Csak párszor feküdtek le, nem sokszor"
Ne haragudj, de egy monogám párkapcsolatban az egyszeri félre menés is több mint sok.
Én nem tudnek megbocsájtani.
Azért veszel is lélegzetet, ugye?:D
Ne bocsáss meg neki, 5 hónap nagyon kevés, egy normális kapcsolat se alakul ki, és már megcsal? Kuka. Jön más, nem ő volt az igazi. Meg mi az, h párszor lefeküdtek? Egy is sok.
Szakítás előtt adnék egy jó tanácsot a csajnak: nem fszból fszba ugrálj, hanem gyászold meg a szakításod, és úgy lépj bele a következőbe. Nyilván nincs túl az exén.
Pontosan mint az előttem hozzam szolok ugyan azon a véleményén vagyok
Aki 5 hónap után már nem hűséges szerinted 15-20 ev után az lesz ? Egyébként az se mindegy hogy egyszer vagy többször. Írtak előttem hogy a férjének 20 év után megbocsájtaná, én is max 1 alkalmat de ahol többször volt az már viszony ( mindegy hogy 1 hónapos vagy több éves) azt már nem normális megbocsajtani szerintem . Mielőbb felemás el !
Csak egy hónapja és csak párszor feküdtek le?! Ember, 18 éves vagy a kapcsolat lepkefingnyi 5 hónapos, annak a 20%-ban félrement (legalább!).
Innentől kezdve semmit nem hinnék el ettől az embertől. Fiatal vagy, legyen tartásod!
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!