Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért öltöznek a már foglalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért öltöznek a már foglalt nők ennyire kihívóan?

Figyelt kérdés

Egyes nők a munkahelyemen nagyon kihívóan öltözködnek, a többségnek van párja, férje, az egyiknek például 6+ éve.

Azzal, hogy az ízlésesség határát súrolják, átlépik mit akarnak elérni?

Mert optimális esetben úgy se fognak lefeküdni mással a párjukon kívül, aki meg máshol dolgozik.

Akkor meg minek ennyire kihívóan öltözködni?

És nem a szép, csinos, elegáns, ízléses öltözködésre értem a kérdést, hanem a tényleg kihívó öltözködés + smink és egyebek.

2019. ápr. 13. 01:13
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
24%

Nem olvasom végig a hozzászólásokat, ismerem már az oldalt(megy a magyarázkodás a nők részéről, hogy ők csak véletlenül) .

A tapasztalat mégis azt mutatja, hogy azért mert kaphatóak, pasiznak.

2019. ápr. 13. 10:13
 32/38 anonim ***** válasza:
87%
Én nem öltözök így, nyakig zárt blúzokat, felsőket szeretem, és enyhe sminket, de már k-rva unalmas ez a nők így úgy öltözzenek majd én megmondom férfiként duh duh...te hogyan öltözöl?
2019. ápr. 13. 10:28
 33/38 anonim ***** válasza:
85%
Annyi a titok nyitja, hogy talán szeretik az életet, és nem másnak, hanem maguknak akarnak megfelelni, és ha nekik így jó, akkor így jó. Nem feltétlen kell mindenben hátsó gondolatokat belegondolni.
2019. ápr. 13. 10:33
 34/38 anonim ***** válasza:
76%

Gondolom azért, mert kb akinek nagyrészt ilyen a ruhatárja alapból, az így öltözködik, nem fog egy párkapcsolatba lépve átcserélni a ruhatárát a pasija miatt. Lehet nem szokott egyszerū, visszafogott ruhákat venni, nagyjából ilyenek vannak neki otthon. Ha alapból ilyen a stílusa, elég fura lenne, hogy a pasija miatt hirtelen átváltozzon.

Pl. Én visszafogottan öltözködöm mindig, akár szingli vagyok, akár párkapcsolatban, úgy gondolom, hogy ez nem kapcsolatfüggō.

2019. ápr. 13. 11:01
 35/38 anonim ***** válasza:
92%

Egyszer azt írod, hogy kihívó, másszor azt, hogy csinos, elegáns. Na most melyik?

Egyébként én azért öltözöm csinosan attól függetlenül, hogy kapcsolatban vagyok-e vagy sem, mert jó érzés csinosnak lenni. Magam miatt. Anyukám is mindig ad magára.

2019. ápr. 13. 11:42
 36/38 anonim ***** válasza:
72%
Magambol es a baratnoimbol kiindulva. Ferjem elott azert sminkeltem, oltozkodtem valaki szerint kirivoan valaki szerint csinosan ( izles kerdese, ki hogy fogja fel), mert nem csak magamnak akartam tetszeni, hanem a ferfiaknak es mas nonemunek. Ezt nem kell felre erteni, csupan mi nok rivalisok vagyunk egymassal ergo az van, hogy en ettol es ettol jobban akarok kinezni. Miota ferjem van es gyerekem, bar a melyen dekoltalt felsokbol visszavettem de a csini ruhakbol, magassarkubol es sminkbol nem. Noha nem mas ferfi miatt oltozkodom ugy ahogy, de szeretnem ha a ferjem csinos kis tipp topp nonenk latna, ugye mellette ott vannak a nok, akik ugyan ugy megneznek igaz mas okbol. Ha valaki ranez a ferjemre es megtetszene neki, utana megnez engem es azt mondja, hat mellette nincs eselyem. Na ezert. Ez lehet hulyeseg, de igy gondolom. Ez pont olyan, mint a facebookos kep, "Ma is jol kell kinezem, mert nem tudhatom melyik utalommal talalkozok." Szerintem mindent elmond. Ja es neha egy egy idegentol valo visszajelzes jolesik a nonek, nem meg ez nem megcsalas.
2019. ápr. 13. 13:02
 37/38 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a válaszokat. (nő vagyok) rögtön beugrott egy régi munkahelyi történet. Fiatal hölgy jött egy pasis munkahelyre. A miniszoknya annyira mini volt, hogy látszott ahogy a betét kilóg az alsóneműből. Persze megindult a szóbeszéd. Bár nők kevesen voltunk ott és féltünk egymástól,(feszült légkörű m.hely volt.) azért elhangzott, hogy ez azért már túlzás.Lett is ebből jó kis vihar, hogy ki mit mondott... A pasik közül is volt aki megmondta neki, hogy szolidabban kellene... Hát majdnem az állásába került! Akkora "hisztit" csinált a lány. Elment ahhoz a befolyásos kis vezetőhöz akinek tetszett, meg a "műszakjában" uszította azokat a férfiakat akikről tudta, hogy tetszik nekik az öltözködése a stílusa, a szexre utaló beszéde. (Ja, jóval fiatalabb volt Ő, mint az ottani átlag életkor) Régóta tartó komoly kapcsolatban, természetesen.

Kérdező! Maradj ki ebből, igen hálátlan dolog ilyenben véleményezni. Persze nem a középkorban élünk de azért mindennek van határa. Ha férfi véleményez ilyenkor, ahogy azt Te is megkaptad, biztos impotens vagy, ha nő teszi a legkisebb megnyilvánulást, akkor az biztos irigy dög. Koncentrálj csak a munkádra, aztán gondolj amit akarsz de ne mondd ki!!!!

2019. ápr. 13. 17:19
 38/38 anonim ***** válasza:
32%
Csak csendben megsúgom, hogy én egy ronda, szürke kisegér vagyok. És pont az ilyen nők férjei ostromolnak engem, mert pont leszarják a szexin öltöző, de öntelt szipirtyó feleségüket. :) Ahogy én is. És sosem gondolnám azt a krvás képeiket látva, hogy hozzájuk képest nincs esélyem, sőt. :)
2019. ápr. 15. 00:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!