Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért öltöznek a már foglalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért öltöznek a már foglalt nők ennyire kihívóan?

Figyelt kérdés

Egyes nők a munkahelyemen nagyon kihívóan öltözködnek, a többségnek van párja, férje, az egyiknek például 6+ éve.

Azzal, hogy az ízlésesség határát súrolják, átlépik mit akarnak elérni?

Mert optimális esetben úgy se fognak lefeküdni mással a párjukon kívül, aki meg máshol dolgozik.

Akkor meg minek ennyire kihívóan öltözködni?

És nem a szép, csinos, elegáns, ízléses öltözködésre értem a kérdést, hanem a tényleg kihívó öltözködés + smink és egyebek.

2019. ápr. 13. 01:13
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Amit kiragadtál szöveget a kontextusból az pont azt írja le jól, hogy nem akarok semmilyen kapcsolatot ezektől a nőktől.

Gratulálok, hogy ilyen remekül sikerült idézni tőlem, megemelem a kalapom majd feldobom az égbe és közben megtapsolom ezt a remek, kontextusából kiragadott idézetet!

2019. ápr. 13. 02:16
 12/38 anonim ***** válasza:
44%

ja elnézést hibáztam, valóban félre értettem

azt hittem felfogtad, hogy nem akarják, hogy megdugják őket és valószínűleg a férjük is tudja hogyan öltözködnek, és hogy mennyire le van tojva a többi férfi :) bocsika, igazad van, azt hittem már túl vagyunk egy bizonyos felfogási szinten

2019. ápr. 13. 02:22
 13/38 A kérdező kommentje:

1. Tudom, hogy igazam van.

2. A kérdés az, hogy "Miért öltöznek a már foglalt nők ennyire kihívóan?"

3. Mi ez az irreleváns okádék, amit tőled idéztem és alább látható? Ezek nem érdekelnek, nem ez a kérdés, lásd 2-es pont, ha nem tudsz további érdemleges választ írni távozz! :)

"azt hittem felfogtad, hogy nem akarják, hogy megdugják őket és valószínűleg a férjük is tudja hogyan öltözködnek, és hogy mennyire le van tojva a többi férfi :)"

2019. ápr. 13. 02:26
 14/38 anonim ***** válasza:
46%
egyik véleményre se tudtál normálisan reagálni, nem is érted, amit mondanak neked, akkor meg milyen válaszokat vársz? alapból sértett vagy, az igazadat bizonygatod, de mire is? :DDD az iróniát, meg a szarkazmust se érted, javaslom inkább dolgozd fel higgadtan, azokat a kommenteket, amiket korábban kaptál, attól még, hogy nem tetszik válasz a kérdésedre
2019. ápr. 13. 02:37
 15/38 A kérdező kommentje:
Miért spammeled a hülyeségeidet, ahelyett, hogy a kérdésre válaszolnál? Húzz innen!
2019. ápr. 13. 02:38
 16/38 anonim ***** válasza:
70%

Ezt megelőzendő, vezették be a dress code-ot az értelmesebb munkahelyeken, bizonyos nőcik nem nagyon érzik át, hol a határ.

Bár ennek hiányában részükről egyszerűbb lenne, ha ilyen mutogatós bácsis kabátban nyomnák, aztán a nekik tetsző férfiak(nők) előtt tárnák fel a bájaikat.

2019. ápr. 13. 02:59
 17/38 anonim ***** válasza:
65%

Fekete-fehér ruhàban kell lennem a munkahelyemen, ez lehet nadràgkosztüm, szoknya-blúz kombinàció.

Smink nélkül a gyerekkel suliba nem indulok, de még csak egy kiló kenyérért sem.

Nem kirívó a sminkem, de pl pàrom tudja, anêlkül a làbam ki nem teszem itthonról.

Egyszerűen csak azért vagyok mindig csinos, mert így érzem jól magam.

Ez így érthető?

2019. ápr. 13. 03:42
 18/38 anonim ***** válasza:
89%
És az nem baj, hogy, a nem férjesek úgy öltözködnek? Tévedsz, ha azt hiszed egy nő csakis azért lehet csinos, hogy férfiaknak tetsszen.
2019. ápr. 13. 06:22
 19/38 anonim ***** válasza:
81%

Nem neked öltöznek ki, nyugi. Hanem maguknak és a többi nőnek. Én is kapcsolatban élek és elárulok egy titkot neked amit nem árt majd megjegyezni akkor is ha lesz majd barátnőd.

Nekünk, nőknek sminkelni, és felöltözni csinosan az egy formája az önkép csinosításának, egy formája az önmagunkról való gondoskodásnak. Az a folyamat amikor reggel egy csipás kócos krumpli, aztán egy csinos nő néz vissza rád. Ez nem szól a férfiaknak. Amelyik nőnek jót tesz ez az csinálja és van aki attól érzi magát magabiztosabbnak, hogy pl smootiet iszik vagy edz. Ő sem érted formálja a testét.

Ez a titok

2019. ápr. 13. 06:26
 20/38 anonim ***** válasza:
77%

Köszönöm #20-as.

Ha most látnál, megijednél.

Na de egy óra múlva azt mondanàd, na ez oké, tuti.

Pedig csak zöldségért megyek a boltba, aztàn főzök.

Igen, Kérdező rajtam lesz a smink, van pàrom, dolgozik délelőtt.

De ha hazaér, nem egy kócos, "fakó" nő fogja vàrni, hanem egy csinos asszonyka finom gulyàslevessel és palacsintàval.(utóbbit még nem tudja)

De az utcán a férfiak sem egy fàradt anyukàt fognak làtni, hanem egy NŐT, aki tipeg a kis magassarkújàban.

És igen, meg fognak nézni, mint teszik azt mindennap, és akkor mi van?

Ha magammal elégedett vagyok, tetszek màsnak is.

A szem meg làtàsra való :)

2019. ápr. 13. 06:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!