Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők, volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, volt már olyan, hogy megpróbáltatok elcsábítani egy foglalt/házas férfit, és nem sikerült? Ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés

2018. júl. 30. 22:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
56%
Volt..de nem érdekelt, mert szerelmes voltam .
2018. júl. 30. 22:20
 2/21 anonim ***** válasza:
34%
Nem volt. Egyszer tettem ilyet, Ő elcsábult szerencsére. Ez lassan 20 éve volt, azóta is egy pár vagyunk, és imádjuk egymást. :)
2018. júl. 30. 22:31
 3/21 anonim ***** válasza:
67%
Melyik nő fogja ezt reklámozni?
2018. júl. 30. 22:57
 4/21 A kérdező kommentje:

Gondoltam, névtelenül talán nem olyan nagy gáz, hadd okuljunk mindnyájan.

2018. júl. 30. 22:59
 5/21 anonim ***** válasza:
81%

Olyan volt, hogy hazas ferfi beprobalkozott nalam. Nem is egy ilyen volt..

Nem hiszem, hogy gyakori lenne az altalad keresett ferfi tipus. Ha ugy erzik nem fog kiderulni, szinte mind elcsabithato.

2018. júl. 30. 23:04
 6/21 anonim ***** válasza:
63%
Mostanában igen. Csak később derült ki, hogy foglalt, nem azonnal, illetve mint kiderült, akkoriban alakult új kapcsolata, szóval még nagyon az elején, nagyon a rózsaszín ködben, nekem esélyem sem volt, nem társkeresési céllal ismertem meg, hanem közös közegben, szimpatikus volt, rengeteg a közös vonásunk, és ritkán találkozom olyan emberrel, aki ennyire bolond, mint én. Próbáltam közelebb kerülni hozzá, de akivel összejött, őt korábban ismerte, meg hát a rózsaszín közben senki nem lát, és nem akar mást látni. Aztán hogy tartós lesz-e, vagy lesz-e esélyem máskor, az még a jövő zenéje, mert egyébként nem zárkózott el teljesen tőlem, bizonyos tekintetben még kíváncsi is rám, ez feltűnt, bár ezt a kíváncsiságot most tompítja, hogy az új kapcsolata még a lelkesedési szakaszban van, csak engem nem ismer annyira, mint a másik nőt. Ez van. Természetesen nyitnék én más, független ember felé is, ha lenne olyan, aki felé szívesen megtenném, szóval ettől még nem zárkóztam el mástól, csak még én is nagyon különbözöm az ismerőseim nagy többségétől, tényleg felüdülés volt, hogy őt megismertem, tehát nincs könnyű dolgom, ha hozzám passzolót akarok találni.
2018. júl. 30. 23:17
 7/21 anonim ***** válasza:
41%

Nem a rózsaszín köd meg a mézeshetek alatt kell próbálkozni, és akkor sikerül! Ennyi a titka.

Csak az a férfi foglalt, amelyiken fekszenek.

Nyíltan megmondod, hogy nem akarod, hogy elváljon érted, csak egy diszkrét szexkapcsolat érdekel, és mindegyik boldogan belemegy. Nincs olyan, hogy tökéletes házasság, ahol nincs helye harmadiknak, és bármit meg tud adni a feleség, de az újdonság izgalmát soha.

Biztos van olyan, aki tud nemet mondani, csak még én nem futottam össze ilyennel.

2018. júl. 31. 09:10
 8/21 anonim ***** válasza:
53%

Amikor megismertem azt az embert, akkor éppen nem is kerestem társat, nem is volt célom társat találni, nem is olyan vonatkozásban ismertem meg, egyszerűen csak ilyen hatással volt rám és kész. Nem tudtam eleinte, hogy van-e kapcsolata vagy nincs, vagy alakul-e valakivel éppen, szóval úgy próbálkoztam, hogy reméltem, hogy független, pechem volt, ennyi. Békén hagyom, élvezze a kapcsolatát, nem teperek utána, de ettől még vonzó és érdekes ember számomra, ebbe kár bármi rosszat belelátni, ha nyit felém valamikor, és akkor is érdekel még majd, nem fogom elutasítani.

Nehezen találok hozzám illőt, sokszor derül ki függetleneknél valami probléma, ami miatt egyszerűen nem működik a dolog, legfeljebb önmagam feladása árán működne, abba viszont nem megyek bele. Ha meg nagy ritkán belefutok valakibe, akivel működhet, akkor már többször jártam így, hogy sajnos nem szabad a pálya. Ez van. Mit tudok tenni? Keresek tovább, hátha találok valakit, akivel működik is és szabad is, vagy előbb-utóbb felszabadul valaki, akivel működik is, és összejön a dolog (ez a valószínűbb). Azért én már 30 elmúltam, a korombeli egyedülállók jellemzően egy kapcsolaton már túl vannak (nekem is volt már kapcsolatom), és fura, ha ennyi idősen valakinek még semmilyen párkapcsolati tapasztalata nincs ebben a korban.

2018. júl. 31. 10:32
 9/21 anonim ***** válasza:
62%
Ahol gyerek van felejtsétek el a férfit miért jó szétszedni egy családot? Nincs elég szabad hal a tengerben? Nő vagyok és az ilyenek miatt van minden nő megbélyegezve mint itt a fennhangon hírdető így jöttem össze a házas emberel úgyjöttem össze más férjével fruskák elég szomorú. Gratulálok! Legyetek rá büszkék nektek hogy esne ha lenyúlná valaki úgy mint ti mástól azt hiszitek nem kapjátok vissza az élettől??
2018. júl. 31. 10:41
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
"Ahol gyerek van felejtsétek el a férfit miért jó szétszedni egy családot?" - Akiről én írtam, ott nincs gyerek, nem is házas, csak párkapcsolat, ami még bárhogyan alakulhat.
2018. júl. 31. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!