Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők, volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, volt már olyan, hogy megpróbáltatok elcsábítani egy foglalt/házas férfit, és nem sikerült? Ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés

2018. júl. 30. 22:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
71%
"nektek hogy esne ha lenyúlná valaki úgy mint ti mástól azt hiszitek nem kapjátok vissza az élettől??" - Eddig senkitől nem nyúltam le senkit, tőlem viszont nyúltak már le, tudod, mit? Utólag már látom, hogy így is véget ért volna előbb-utóbb, akkor csak azért fájt, mert nem láttam időben, hogy azokban a kapcsolatokban csak annyi volt, és én még folytattam volna, tanultam belőle.
2018. júl. 31. 10:58
 12/21 anonim ***** válasza:
43%

"Gratulálok! Legyetek rá büszkék nektek hogy esne ha lenyúlná valaki úgy mint ti mástól azt hiszitek nem kapjátok vissza az élettől??"

:DD Te komolyan hiszel ebben? :D Az elet nem igazsagos, kulonben nem halna meg annyi kisgyerek sem. Amugy meg a husegem es gerincessegem jutalmaul 2x lenyultak az aktualis pasim, meg regebben. Utana en jottem ossze egy olyan ferfivel, akinek mar nem mukodott a hazassaga, es 20 eve boldogan elunk, husegben, oszinte szerelemben. Na, mi ebbol a tanulsag a szamodra?

2018. júl. 31. 11:16
 13/21 anonim ***** válasza:
44%

Mentegethetitek magatok ha veletek megtették akkor már mentesít is higy ti is várkivel megtegyétek.. ennyi.

Mossátok kezeitek. Persze minden okkal történik nem azt mondom mert így volt megírvva. És a kisgyerek ki meghal sajnos nekinez volt a sorsa ilyen az élet valamiért ez kell az egyensúlyhoz nem tudni miért de így kellett lennie. Ezt el kell fogadni persze hiába momdanám ezt a zokogó anyjának. De a sors és az emberi érzelmek nem járnak egysíkon. De teljesen mindegy.

A ti választásotok volt és a ti lelkiismeretek ti tudjátok mennyit bír igazából nem izgat.

Én tudom higy minden megfizetődik vagy kifizetődik...

2018. júl. 31. 12:39
 14/21 anonim ***** válasza:
41%

Bocs, de nem nekem kell nemet mondani, hanem annak a pasinak, aki kapcsolatban van, és van gyereke.

Nekem pont ezért nem is kell a szexen kívül másra pasi, mert tisztàban vagyok vele, hogy mindegyik félrelép, ha van rá alkalom. Ezt így kell elfogadni, úgyse tudsz rajta változtatni. Te csak vàlaszthatsz, hogy mosod a gatyáit és neveled a gyereket, amíg mást étterembe visz és udvarol neki, vagy te leszel az, akit étterembe visz, amíg az első számú otthon pucolja a retyót.

2018. júl. 31. 13:16
 15/21 anonim ***** válasza:
64%

Nekem pont ezért nem is kell a szexen kívül másra pasi, mert tisztàban vagyok vele, hogy mindegyik félrelép, ha van rá alkalom. Ezt így kell elfogadni, úgyse tudsz rajta változtatni. Te csak vàlaszthatsz, hogy mosod a gatyáit és neveled a gyereket, amíg mást étterembe visz és udvarol neki, vagy te leszel az, akit étterembe visz, amíg az első számú otthon pucolja a retyót.

Na ez aztán az élet felfogás!

Kíváncsi lennék akkor ha minden pasi úgyis megcsal mindennőt a szüleitekre azoknak akiknek együtt vannak és sosem csalták meg egymást. Mert qrvára van kivétel és tartás is sok emberben csak mára már kiment a divatból. Meg könnyebb mint normális partnert találni.

És nem nem mosnám a gatyáit de kisribi se lennék akit visznek étterembe meg mindenhova...

Ha 2x lenyúlták a pasid rosszul csináltál valamit általában nem egy emberen múlik vagy rossz partnert fogtál ki és nem vagy jó emberismerő de attól nem kell ugyanazt tennie senkinek. Megromlott házasság ez is csak egy kifejezés arra hogy már nem hajlandó az adott pár tenni a kapcsolatukért vagy legalább az egyik tagja aki valószínűleg miattad hanyagolta a témát. De legyetek boldogok 20 éve meg még legalább 90 évet.

10/ párkapcsolat ami bárhogy alakulhat :D ez jó akkor menj azt rontsd nekik el de gyorsan mielőtt komolyra fordul siess!!

2018. júl. 31. 14:49
 16/21 anonim ***** válasza:
81%

Ezért szeretek feljárni az oldalra, hogy megmosolyogtassanak. Én 15 éve élek házasságban és bezony sosem csaltam meg a feleségem. És nem azért, mert csóró vagyok és rusnya (voltak akik nyíltan bepróbálkoztak annak ellenére, hogy az ujjamon virít a jegygyűrű).

Ismerek jópár olyan férfit, aki nem lép félre és nem értékel többre egy ürítésre használható lyukat, mint azt, akivel le akarja élni az életét. Ilyen egyszerű.

2018. júl. 31. 14:54
 17/21 anonim ***** válasza:
20%

"Mentegethetitek magatok ha veletek megtették akkor már mentesít is higy ti is várkivel megtegyétek.." - Fogadjunk, hogy téged mostanában csaltak meg...

Nézd, 30 elmúltam, a korombeliek nagy többsége már legalább egy párkapcsolaton túl van (én is), akinek meg soha nem volt ennyi idős korára, az gyanús, hogy probléma van vele, nem biztos, de vannak fenntartásaim azzal, akinek ennyi idős korára nem jött össze még rövid távra sem semmi, és semmi tapasztalata nincs. A fiatal kölykök meg nem érdekelnek.

Tetszik egy férfi, aki sajnos foglalt (nem házas, nincs gyereke, idén jött össze valakivel). Jó lenne, ha nem lenne foglalt, de most az. Nem azért érdekel, mert foglalt, hanem mert olyan, amilyen. Az, hogy foglalt, ezen nem változtat. Próbáltam vele beszélgetni, mert egyébként is egy közösségbe tartozunk, szóval ha kell, akkor összefutunk, így meg azért nem árt jóban lenni (még akkor is, ha nincs több). Ha netán több is alakulna, nem bánnám, de ha nem, azt is elfogadom, ebben az esetben viszont annak örülnék, ha találnék még egy hasonlót, de eddig nem volt szerencsém, rendszerint olyanokba futok bele, akikkel valamiért nem passzolunk.

2018. júl. 31. 15:09
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
"10/ párkapcsolat ami bárhogy alakulhat :D ez jó akkor menj azt rontsd nekik el de gyorsan mielőtt komolyra fordul siess!!" - Friss kapcsolat, alig fél éves, ezért gondolom, hogy ez még bárhogy alakulhat. Ennyi idő kevés ahhoz, hogy eldőljön, hogy életre szóló lesz vagy nem. Én nem mászok bele a kapcsolatba, akkor próbáltam továbblépni ebben az ismeretségben, amikor még az sem volt biztos, hogy összejönnek.
2018. júl. 31. 15:16
 19/21 anonim ***** válasza:
32%

Na akkor elmondom hogy nem nem csaltak meg. 2 kapcsolatom volt 23/L vagyok egy 3,5 eves es most egy 3 évesbe vagyok. Nagyon örülök hogy úgy látod hogy el tudod fogadni és nem próbálod megfúrni őket. Tiszteletben kell tartani őket.

18-as minden kapcsolat egy nappal indul az hogy alig féléves nem jelenti azt hogy mindjárt vége mert lehet 20 év múlva is együtt lesznek. Ha nem akarsz belemászni akkor meg semmi gond!

2018. júl. 31. 17:26
 20/21 anonim ***** válasza:
Persze, nem jelenti azt, hogy mindjárt vége, de azt sem, hogy 20 év múlva is együtt lesznek. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem örülnék neki, ha megpróbálhatnám vele, és talán sikerült is volna már most, ha hamarabb ismerem, tettem is kísérletet, mikor még tényleg nem volt egyértelmű, hogy lesz valami, bár amikor már beindul egy ismerkedős fázis, ritkán vált bármelyik fél, hacsak nem derül ki valami nagy probléma már az elején. Próbáltam magam lebeszélni, hogy biztos van valami gond vele, amiért nem működne, vagy amit nem tudnék elfogadni. Tudod, mi a baj? Hogy nem volt. Az első ember, akivel nem kéne olyan kompromisszumot kötnöm, ami nehezemre esik. Ehhez jött a viselkedése velem... Mindegy, nem akarom részletezni a dolgot, de a helyemben senki nem érezne másképp, és nem tudná könnyen elcsitítani magában az érzést, pedig muszáj.
2018. júl. 31. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!