Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelítsek egy foglalt lányhoz?
Egyetértek, mint mondtam, még sohasem vettem részt ilyesmiben. De miért lenne olyan rossz dolog feladni valamit valamiért, ami esetleg jobb lehet mint az eddigi?
De érzem én is, hogy úgy a tiszta, ha megvárom, míg szétmennek és utána már szabad a pálya.
Hisztek abban, hogy minden okkal történik?
Belegondoltál már, hogy miért hiszi minden foglalt emberbe szerelmes harmadik, hogy a másik kapcsolata pocsék?
Ezt hívják önámitásnak, és vágy vezérelte gondolkodásnak.
szerinted ha majd veled félrekur, akkor mással nem fogja megtenni ?
Mert ha igen, akkor örülök hogy ilyen brutálisan magabiztos vagy.
tehát ha össze tudsz vele jönni akkor az gáz.
ha nem tudsz vele összejönni akkor nem gáz de akkor mit pedálozol ??
mindenogy rossz ez.
Nem hiszem,hogy boldog lennél akkor, ha az általad rossznak vélt kapcsolatból esetleg a Te karjaidba menekülne.
Ha tényleg rossz a kapcsolata döntse el Ő,hogy benne marad-e, vagy kilép. Mivel érezheti,hogy Te vonzódsz Hozzá,számolhat azzal,hogy amennyiben szakít Te ott leszel Neki.
Ne zavard meg azzal,hogy lépést teszel Felé. Megtetted az elsőt, hagyd meg Neki a döntés jogát.
Néha megoldásnak látjuk,hogy egy rossznak tűnő kapcsolatból menekülünk egy másikba amit jobbnak találunk. Aztán kiderül,hogy mégsem így van.
Ahogy írják is, az,hogy szimpatizál Veled még nem biztos,hogy azt jelenti,hogy kapcsolatot is el tudna képzelni közöttetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!