Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért öltöznek a már foglalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért öltöznek a már foglalt nők ennyire kihívóan?

Figyelt kérdés

Egyes nők a munkahelyemen nagyon kihívóan öltözködnek, a többségnek van párja, férje, az egyiknek például 6+ éve.

Azzal, hogy az ízlésesség határát súrolják, átlépik mit akarnak elérni?

Mert optimális esetben úgy se fognak lefeküdni mással a párjukon kívül, aki meg máshol dolgozik.

Akkor meg minek ennyire kihívóan öltözködni?

És nem a szép, csinos, elegáns, ízléses öltözködésre értem a kérdést, hanem a tényleg kihívó öltözködés + smink és egyebek.

2019. ápr. 13. 01:13
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, az nem jutott eszedbe, hogy ők így érzik jól magukat?
2019. ápr. 13. 07:14
 22/38 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nem, nem jutott eszébe, mert a "megcsalàs" kategóriàba írta, ergo fél, hogy a nő azért, mert ad magàra, félrelép.

Gondolom van kis (nagy!) gond az önbizalommal.

2019. ápr. 13. 07:26
 23/38 anonim ***** válasza:
75%

Van itt valami számodra, kedves Kérdező:

[link]

Felismered az elkövetett hibád?

2019. ápr. 13. 08:01
 24/38 anonim ***** válasza:
80%
Erről a férjem előtti barátom jutott az eszembe, aki közölte, hogy megtiltja rövid nacikat, mert mindenki a hátsómat nézi. Másnap felvettem a legkisebb egyrészes, miniruhámat, amiből a fenekem alsó partja már szinte kikandikált, természetesen tűsarkúval. Láttad volna a fejét...😂
2019. ápr. 13. 08:17
 25/38 anonim ***** válasza:
8%

Egy dologra figyelj: ne a noktol vard hogy meg mondjak mit miert tesznek.

Nem megbantva senkit, de a nok tobbsegben a legdurvabb oszton lenyek.

Es a legtobb nem tudja megmagyarazni mit miert csinal.

Persze vmi szep csomagalsban eloadjak neked, de 95% ban az nem az igazsag.

Ez latszik amikor part keresnek," nincs egy rendes srac sem". Csak hogy rendes sracokat meg elkuldik p...ba.

Szerinted miert oltoznek ki?

Evolucios valaszt keress az allatvilagbol ne a noket kerdezd.

Egyebkent ferfiakat is osztoneik iranyitjak.

Legalabbis ha lebontjuk a mazat akkor mindenkepp. De ok tobbsegben jobban ertik mit miert tesznek a nokkel .

2019. ápr. 13. 08:25
 26/38 anonim ***** válasza:
8%

Egyetértek kérdezővel nagyrészt.

2 dologra szeretnék itt még rávilágítani:

1. Nem az az elsődleges baj, ha kirívóan öltözködnek a nők, hanem az ha nem tudatják hogy már foglaltak.

2. A kivágott felsőt betiltanám, amiben látni a melleket, mert ez még durvább mintha én félmezteleül a kockás hasizmomat mutogatnám. (Amit soha nem teszek.)

2019. ápr. 13. 08:43
 27/38 anonim ***** válasza:
58%

"1. Nem az az elsődleges baj, ha kirívóan öltözködnek a nők, hanem az ha nem tudatják hogy már foglaltak."

A "Férjnél vagyok" szövegű póló megfelelő?

"2. A kivágott felsőt betiltanám, amiben látni a melleket, mert ez még durvább mintha én félmezteleül a kockás hasizmomat mutogatnám. (Amit soha nem teszek.)"

Neked amúgy nem mindegy? :D

2019. ápr. 13. 08:45
 28/38 anonim ***** válasza:
56%

"A "Férjnél vagyok" szövegű póló megfelelő?"

Nem ez nem kell, de egy gyűrűért a gyűrűsujjon nagyon hálás szoktam lenni :).

2019. ápr. 13. 08:47
 29/38 anonim ***** válasza:
65%

Nem mindegy neki, mert puncit élôben nem làtott még :)

Innen az idegbaj.

2019. ápr. 13. 08:49
 30/38 anonim ***** válasza:
82%

Rengetegen nem viselik, és ennek több oka van. Én azért nem fogom viselni, mert egyszerűen félnék, hogy elhagyom.

Senki sem fog tenni semmit a kinézetén csak azért, hogy te hálás legyél.

2019. ápr. 13. 08:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!