Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért öltöznek a már foglalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért öltöznek a már foglalt nők ennyire kihívóan?

Figyelt kérdés

Egyes nők a munkahelyemen nagyon kihívóan öltözködnek, a többségnek van párja, férje, az egyiknek például 6+ éve.

Azzal, hogy az ízlésesség határát súrolják, átlépik mit akarnak elérni?

Mert optimális esetben úgy se fognak lefeküdni mással a párjukon kívül, aki meg máshol dolgozik.

Akkor meg minek ennyire kihívóan öltözködni?

És nem a szép, csinos, elegáns, ízléses öltözködésre értem a kérdést, hanem a tényleg kihívó öltözködés + smink és egyebek.

2019. ápr. 13. 01:13
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
58%
Annak jobban örülnél ha télikabátban lennének, impotens barátom?
2019. ápr. 13. 01:15
 2/38 anonim ***** válasza:
81%
írj le egy olyan öltözéket, ami szerinted kihívó légyszi
2019. ápr. 13. 01:20
 3/38 A kérdező kommentje:
Alapozó, az az erős fekete smink a szem környékén, azt hiszem amit a fekete szemceruzával nyomatnak, szempillaspirál, rúzs/szájfény, ujjatlan kosztum szerű felső de nem egyberuha, mintás harisnya, miniszoknya, magassarkú.
2019. ápr. 13. 01:23
 4/38 anonim ***** válasza:
89%

na itt esetleg a miniszoknyán lenne talán némi kivetni való, ha kb annyira rövid, hogy látszódik a bugyi, ha lehajol, én se nézném más nő bugyiját, és gondolom irodai közeg lehet, amiről beszélsz szvl nem valószínű, hogy ennyire rövid...

azért öltöznek csinosan, mert nők és ezek szerint hála a jó égnek még elégedettek is a testükkel

attól még, hogy így öltözködnek, nem feltétlenül akarnak másokkal kikezdeni... de nyilván jót tesz az ember önbizalmának, ha tetszik másoknak, illetve tetszik saját magának

meg egyébként nem értem, hogy miért kéne annyira drasztikusan megváltozni valaki stílusának csak azért mert párja van, az a helyes, hogy az ő pasijuk nem korlátozza őket

2019. ápr. 13. 01:40
 5/38 A kérdező kommentje:
Szóval önbizalom hiányosak a túlöltözéssel kompenzálják?
2019. ápr. 13. 01:42
 6/38 anonim ***** válasza:
73%

Attól, hogy valakinek van párja nem öltözhet fel kicsit szexibben? Ne már...

Engedd meg, hogy kérdésre kérdéssel válaszoljak. Ha egy nő szexin öltözik fel miért gondolja egyből minden férfi felhívásnak keringőre? Inkább ezen gondolkozz, hogy miért nem lehet békén hagyni szegény nőket attól, hogy villantanak egy kis dekoltázst. Akinek van párja az soha többet nem vehet fel rövid szoknyát vagy kivágottabb felsőt, mert akkor minden férfi egyből meg akarja dugni.. Ez mégis kinek a hibája szerinted?

2019. ápr. 13. 01:44
 7/38 A kérdező kommentje:

Mégis ki akarja megdugni ezeket?

Majd jönnek a férjek "reklamálni", én speciel nem akarok börtönbe vonulni, mert elcsábítom ártatlan férjes asszonyt, majd kórházba küldöm a kellemetlenkedő férjét.

Ha válaszoljak még egy kérdéssel a válaszodra ami kérdés?

Nem tudsz olvasni?

Bele írtam, nem az elegáns, csinos öltözetről beszélek, hanem a k*rvás "csomagokra", de ez az utolsó sor a leírásban, azt már biztos nem sikerült interpretálni.

2019. ápr. 13. 01:47
 8/38 A kérdező kommentje:
Hadd válaszoljak*
2019. ápr. 13. 01:47
 9/38 anonim ***** válasza:
53%

szerinted ribis, akik meg hordják munkahelyen, azok szerint nem valószínű, hogy az...

nem, nem önbizalomhiányosak... ha neked nem tetsző, mindent eltakaró göncben jelennének meg, akkor ezek szerint az már önbizalomra vall, mondcsak? és ne akard már elcsábítani őket basszus, nem érted meg, hogy nem azt jelenti... nem igaz már, hogy ilyen dologba miket nem látnak bele egyes emberek, amúgy meg mégis minek foglalkozol ezzel? nem tudod őket békén hagyni? a karodat törném el, ha az öltözékem miatt kikezdenél velem egy nyomorult munkahelyen!!!

2019. ápr. 13. 01:57
 10/38 anonim ***** válasza:
32%

"mert elcsábítom ártatlan férjes asszonyt" jaj már azért akadtál fent, mert odaírtam, hogy akarod, de érzékeny gyerek vagy te, a többit attól még te mondtad, kétlem, hogy a stílusoddal bárkit eltudnál csábítani egyébként is, főleg ha bevágod a durcit

ezek szerint nem esett le, hogy nem szó szerint mondtam, hogy bántanék valakit, lehetne annyi eszed, hogy rájössz, hogy nyilván túlzok, csak így szemléletesebb volt, hogy mennyire idegesítőek az ilyen emberek...

2019. ápr. 13. 02:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!