Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mas is erez igy? Ferfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mas is erez igy? Ferfiak, miért vagytok ilyenek?

Figyelt kérdés

Meg soha nem volt parkapcsolatom, meg mindig varok arra, hogy igazan szerelmes lehessek es hogy egy olyan ferfi legyen a parom aki megerdemel. En ilyen kalandozasokba nem megyek bele, nem latom ertelmet. Egy a bajom csak. Egesz eletemben egy valakire varok es az a baj, hogy mindent megteszek azert, hogy a legmegfelelobbet megtalaljam, de felek, hogy úgy is megfog bantani. Majdnem minden korulottem levo parkapcsolatban azt latom, a baratnoim mindent megtesznek a parjukert, de a fiuk a kezdetleges, talan oruletes vonzalom utan is kepesek megcsalni es megunni teged. Tisztelet a kivetelnek... Amit én meg nem sokat lattam. Tényleg nem ertem a ferfiakat miert kell folyton ezt csinalni. Konkrétan mar nincs kedvem egy ferfihoz sem, mert attol kell feljek, hiaba "szeret" akar orulten az elejen, kesobb meg fog unni. Mindig csak uj hus kell nekik. Mindig. Egyszerűen úgy erzem, nekunk noknek az a sors jutott, hogy tudomasul vegyuk, mindig felre fognak lepni mellettunk es ugyse tudunk semmit tenni ellene. Persze hozzank jonnek haza vacsorazni, de mar reg van melletunk mas is nekik. Kezdek undort erezni a ferfinem irant. Eleg szomoru. Az a baj, hogy nem lehet kiismerni a ferfit.. Hiaba torodik veled az elejen, es hiszed azt, hogy ez igazi torodes, nem tudhatod, hiszen lehet azert ilyen, mert jelenleg te vagy neki a friss hus, de kesobb te is unalmas leszel mar. Nemtudom... Nokent én nem erzek ilyen ellenallhatatlan vagyat arra, hogy mindig friss adoniszokat keritsek magamnak. Kezdem nagyon elveszíteni a bizalmam bennetek fiuk. Magyarazzatok el nekem, ti tényleg nem vagytok egy harmonikus parkapcsolatra? Szeretetre? Torodesre? Felesegre es anyara? Miert kell mindig elrontanotok?

Ferfi velemenyeket varok elsősorban, johetnek a kommentek, mert nem csak minket, Noket nehez megerteni!

Es megegyszer, nem sertegetni es altalanositani akarok, tisztelet a kivetelnek!

2019. febr. 25. 17:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Semmire nincs garancia , hogy örökké fog tartani. És ha Te unod meg? Mert az is előfordulhat! Nekem az a furcsa itt, hogy ha egy hosszan tartó kapcsolatnak vége van akkor az elhagyott fél csak a szakítás előtti megromlott viszonyra emlékezik. Én lehet más bolygóról vagyok itt. Elmesélek egy történetet: Megismertem egy fiút. Jól nézett ki, több nyelven beszélt, nagyon okos volt és nagyon szórakoztató egyéniség. Bárhova mentünk a többi nő szinte "megölt" a szemével engem. Akár a jelenlétemben is rámásztak volna, valami fantasztikus kisugárzása volt. Nem egészen egy évig voltunk együtt, aztán elhagyott..... Sok év után én miért nem a "féreg", "gerinctelen" és még sorolhatnám az itteni gyakoris jelzőket amivel azokat a férfiakat illetik akik nem egy nő mellett maradnak egy életen át. Mert ugye ha egyszer valakit választ az ember akkor az a tulajdona kell ,hogy maradjon mindhalálig?Persze fájt akkor nagyon. Sok év után viszont egy csodálatos emlék, aminek nem bánom, hogy a része voltam, még ha nem is tartott örökké.
2019. febr. 26. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!