Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mas is erez igy? Ferfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mas is erez igy? Ferfiak, miért vagytok ilyenek?

Figyelt kérdés

Meg soha nem volt parkapcsolatom, meg mindig varok arra, hogy igazan szerelmes lehessek es hogy egy olyan ferfi legyen a parom aki megerdemel. En ilyen kalandozasokba nem megyek bele, nem latom ertelmet. Egy a bajom csak. Egesz eletemben egy valakire varok es az a baj, hogy mindent megteszek azert, hogy a legmegfelelobbet megtalaljam, de felek, hogy úgy is megfog bantani. Majdnem minden korulottem levo parkapcsolatban azt latom, a baratnoim mindent megtesznek a parjukert, de a fiuk a kezdetleges, talan oruletes vonzalom utan is kepesek megcsalni es megunni teged. Tisztelet a kivetelnek... Amit én meg nem sokat lattam. Tényleg nem ertem a ferfiakat miert kell folyton ezt csinalni. Konkrétan mar nincs kedvem egy ferfihoz sem, mert attol kell feljek, hiaba "szeret" akar orulten az elejen, kesobb meg fog unni. Mindig csak uj hus kell nekik. Mindig. Egyszerűen úgy erzem, nekunk noknek az a sors jutott, hogy tudomasul vegyuk, mindig felre fognak lepni mellettunk es ugyse tudunk semmit tenni ellene. Persze hozzank jonnek haza vacsorazni, de mar reg van melletunk mas is nekik. Kezdek undort erezni a ferfinem irant. Eleg szomoru. Az a baj, hogy nem lehet kiismerni a ferfit.. Hiaba torodik veled az elejen, es hiszed azt, hogy ez igazi torodes, nem tudhatod, hiszen lehet azert ilyen, mert jelenleg te vagy neki a friss hus, de kesobb te is unalmas leszel mar. Nemtudom... Nokent én nem erzek ilyen ellenallhatatlan vagyat arra, hogy mindig friss adoniszokat keritsek magamnak. Kezdem nagyon elveszíteni a bizalmam bennetek fiuk. Magyarazzatok el nekem, ti tényleg nem vagytok egy harmonikus parkapcsolatra? Szeretetre? Torodesre? Felesegre es anyara? Miert kell mindig elrontanotok?

Ferfi velemenyeket varok elsősorban, johetnek a kommentek, mert nem csak minket, Noket nehez megerteni!

Es megegyszer, nem sertegetni es altalanositani akarok, tisztelet a kivetelnek!

2019. febr. 25. 17:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, az itteni férfiak nem tartoznak neked magyarázattal, mert nem tettek ellened semmit. Amúgy meg, de képesek a normális kapcsolatra, csak nem mind, és nem akárkivel.
2019. febr. 25. 18:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nőként is hatalmas baromság az amit írsz. Megnyugodhatsz, a kis barátnőid lófszt nem tesznek bele a kapcsolatba. Édes kevés az, hogy elé rakod a vacsorát. Az nem párkapcsolat. Ennél ezerszer többet kell tenni.

Aki megcsalja az nem szereti. Tehát ha valóban ilyen semmirevaló férfiakkal vannak együtt akik rövid időn belül megcsalják őket akkor bizony olyannal jöttek össze, aki eleve nem szerette őket soha. Az meg, hogy ennyire naív kislányok az ő szegénységi bizonyítványuk. Aki összejön valakivel mert az mond neki két bókot az magára vessen.

A harmadik dolog pedig, hogy egy elviselhetetlen, hülye pcsa személyiséggel nagyon hamar el lehet bármilyen férfit üldözni. Akiben nincs semmi érték ahhoz miért ragaszkodjon? Az az igazság, hogy nőként is azt látom, hogy ezek a kiscsajok egyszerűen alkalmatlanok párkapcsolatra. Szívják állandóan a párjuk vérét, irreális elvárásokat támasztanak feléjük, hisztiznek minden szron. Mégis ki akarna ilyen nővel együtt lenni?

Aki normális az talál normális párt. Hasonló hasonlót vonz. Ha valaki állandóan rakás szr kapcsolatokban tengődik, vagy mindenki megcsalja akkor egy igazi semmirevaló, értéktelen kislány.

2019. febr. 25. 18:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Sok buta nő azt hiszi, hogy ha szétteszi a lábát, azzal máris magához láncolja a pasit. Elárulom, az ilyen szex hamarosan már csak kötelező szexé válik, 1-2 hónap és mehetsz a fenébe. A nőknek csak igen kisrésze tud úgy játszani a párjával, hogy folyamatosan fenntartsa az érdeklődést és a lángot. Ad-nem ad-ad-nem ad... na ezzel kell tudni bánni. Attól hogy naponta 3X leszopod nem leszel több, mint a tucat lányok tömkelege.

Aztán itt verik magukat, hogy 21 évesen 30 szexpartner az soknak mondható-e. Hát kb. nyilvános WC kategória. Olcsó, kommersz ribizli, aztán gondolhatsz te magadról bármit is, járhatsz te a jogi egyetemre, beszélhetsz te 100 nyelvet, a lényegen nem változtat.

2019. febr. 25. 18:11
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Egyszer billiárdozás közben egy nő megfogra a seggem majd az egyik térdét felhúzta lassan az asztalra majd csábosan hátra nézett rám.Kicsit később kerek perec közölte hogy azt szeretné ha én és a haverom együtt hazakísérnénk és meg..sznánk.Be is voltunk piálva jó kedvünk is volt asszonykáink már rég aludtak.Én kedvesen de határozottan sátort bontottam és hazamentem a kis párom mellé :)Pedig lassan két évtizedes a kapcsolatunk.Nem is volt rajta kívűl más és nem is kell :)
2019. febr. 25. 18:40
 5/11 anonim ***** válasza:
26%
#5: fel is jelenthetted volna zaklatásért ;) no meg persze metoo!
2019. febr. 25. 18:53
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Elég gyerekes a felfogásod, persze ennek oka a tapasztalatlanság. Egészen más külső szemmel látni egy párkapcsolatot (de ez lehet bármi is), meg megtapasztalni azt. Azt, hogy látod, hogy a barátnőidet a pasiaik megcsalták, annak lehetnek komolyabb okai, ami nem mindig az új hús, a szexhiánya miatt történik. Vajnyi kevés a szex ahhoz, hogy a vonzalom fentartható legyen hosszútávon egy adott nő vagy akár egy férfi (fordított esetben) iránt. Ehhez igen is egy vonzó személyiség, egy olyan társ kell akivel igen is kellemesen érzed magadat, a vele töltött minden perc kikapcsolodás. Ám ehhez mindkét félnek kellene tennie, a párkapcsolat fentarthatóságáért. Dehogy nem vágyunk egy harmonikus kapcsolatra, szeretetre, törödésre...De nem feltétlenül az első kapcsolatból fogjuk ezt megtalálni. Míg nem volt párkapcsolatod nehéz azt megértened, hogy igen is számít az, hogy a kémia passzoljon és azt viszont egy együttlét során derül majd csak ki.
2019. febr. 25. 18:59
 7/11 anonim ***** válasza:

Sok agyalás helyett inkább próbálj kialakítani kapcsolatot.

Biztosan van valami rossz családi mintád... Talán menj el egy pszichológushoz vagy családállításra.

2019. febr. 25. 19:22
 8/11 The pale emperor ***** válasza:
67%

Arra nem reagálnék, hogy mimden férfi hűtlen mert ez valahol igaz, leszámítva nagyon kis százalékukat. Bár én tartom, hogy amíg nem derül ki és téged boldoggá tesz az nagyjából olyan mimt amikor az erdőben kidől egy fa de senki nem hallja és soha nem veszi észre.

Ami viszont érdekesebb számomra, hogy te pontosan ezt a szerelembe esést hogyan is próbálpd ha nem alakítasz ki kapcsolatot mert állításod szerint nem vagy szerelmes. Szóval alapvető problémák vannak nálad a folyamat elképzelés kapcsán. Először randizol valakivel, kvázi egy párt alkottok ezáltal megismered majd szerelmes leszel. Nem pedig szembe jön az utcán és fejbe b....z az érzés. Így anyukám szüzen halsz meg. Szívesen.

2019. febr. 25. 19:38
 9/11 anonim ***** válasza:
44%
Próbálj meg a saját szinteden választani ha te egy 10/5 vagy max 10/6 vagy (sztem nem több) akkorne a 10/8 v 10/9 pasi szintet állítsd be magadnak párkapcsolat céljából mert folyamatos lesz a pofáraesés,az időd meg ketyeg..
2019. febr. 25. 20:16
 10/11 A kérdező kommentje:
Ez tok jo :D láthatatlanba megmondjak 10-bol hanyas vagyok
2019. febr. 25. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!