Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 éves férfiak ti mit szerettek egy kapcsolatban? Mire vágytok? Milyen egy jó kapcsolat szerintetek? Mit vártok el?
A férfiak 3 dologra vágynak kortól függetlenül:
- Rendszeres, és kielégítő szex
- Finom, és sok kaja
- Otthon nyugalom legyen, ne legyen konfliktus, mert azt utálják.
-van benne bizalom
-van benne meghittség
-van benne intimitás (ennek egy szelete a szex)
-van benne jó kommunikáció
-van benne empátia
-van benne tét
-van benne felelősség
-van benne munka
-vannak keretei
-vannak céljai
Amit pedig nem írtam, azok pedig reményeim szerint nincsenek is benne és, ha idősebb leszek sem lesznek.
32/f
33 éves vagyok 😊
Azt szerettem a párkapcsolatban legjobban hogy volt aki figyelt rám.
Meg tudtam valakivel beszélni a dolgokat. Volt kit szeretni, átölelni, puszilgatni.
Arra vágyok hogy valaki kiszakítson a jelenlegi életemből, és utána csak ő legyen nekem.. El akarok innen költözni, és új életet kezdeni de egyedül képtelen vagyok megvalósítani ezt..
Vágyok rá hogy valakihez oda tudjak bújni, meg tudjam masszírozni, vagy mint ahogy #4-is írta - le tudjam valakinek nyalni a lábát 😋
A jó kapcsolat szerintem abból áll hogy a a két fél jó meg tud egyezni mindenben, és jól ki tudják egészíteni egymás "hülyeségeit,, 😆
Elvárásokból csak kb annyi hogy ne legyen kövér, és érdekeljék a spirituális témák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!