Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban a konzervatív elveket részesítitek előnyben vagy a liberális elveket? Vagy keverve a kettőt?
Figyelt kérdés
2018. nov. 7. 22:21
1/23 anonim válasza:
Attól függ, mit értesz konzervatív és liberális alatt. De ha azt, amire gondolok, akkor az elsőt, indokolt esetben megfelelő kompromisszumok kíséretében.
2/23 anonim válasza:
Keverve a kettőt: liberatív és konzervális elveket vallok :D
3/23 anonim válasza:
Ezeknek a szavaknak így nincs jelentése. (politikai értelemben meg aztán végkép lövése sincs az embereknek, mit jelent a liberális demokráciában a liberális szó. szerintem 1% ha tudja)
4/23 anonim válasza:
Ha párkapcsolatokról beszélünk, rengeteg dolgot szoktak az emberek konzervatívként és liberálisként emlegetni, nagy részét persze tök alaptalanul. Ezért lenne jó, ha egy kicsit körülírnád, hogy mire gondolsz pontosan.
5/23 A kérdező kommentje:
Jó akkor máshogy kérdezem. Szóval, konzervatív alatt értem, hogy a férfi dolgozik ő tartja el a családot, a nő pedig otthon háztartást vezet, gyereket nevel stbstb. A liberális (tudom, hogy nem feltétlenül ez a tökéletes szó rá, de más nem jut eszembe) alatt pedig azt értem, hogy férfi is nő is dolgozik, mindketten ugyanúgy kiveszik a részüket a gyereknevelésből és a háztartás vezetéséből is.
2018. nov. 7. 22:37
6/23 anonim válasza:
Ha a konzervativ azt takarja h a nő cseléd lábtörlő bokszolozsák,és köteles szétrakni bármikor és ha nem jo neki levan tojva,de szüljön és kussoljon és élvezze ha verik magyarosan,akkor abbol nem kérek..
7/23 anonim válasza:
férfi is nő is dolgozik, mindketten ugyanúgy kiveszik a részüket a gyereknevelésből és a háztartás vezetéséből is.
Ez a normális,ez lenne a normális,ez a jo kapcsolat.
De a magyar pasik a szavazati jogot is elvennék a nőktől sőt a párválasztás jogát szabad mozgást is és sima szexuális segédeszközzé tennék a nőket,akik bármikor használhatoak utcán buszon kiskoruként is,ahogy teszik is,a saját lányaikat is használja sok degenerált férfi..
8/23 anonim válasza:
Ilyen értelemben akkor a liberális felfogást részesítem előnyben. Máskor pontosabban fogalmazd meg a kérdést, sok magyarázkodástól kíméletheted meg magad és minket is.
9/23 anonim válasza:
Nekem nincsenek elveim. Nem korlátozom le önmagamat ilyen hülyeségekkel.
10/23 anonim válasza:
Párom dolgozik, én itthon vezetem a háztartást, ferjemmel közösen neveljük a gyerekeket. Ez nem tudom minek számít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!