Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Ha tényleg nagyon szerettek egy lányt/nőt és jó a szex vele, akkor is képesek vagytok/lennétek megcsalni? Van közületek olyan aki SOSEM csalta meg a párját? Így is előjön a gondolat, hogy de jó lenne ezzel meg azzal?
És mi az a dolog ami arra sarkal titeket, hogy megcsaljátk a párotokat? Egyáltalán nem lenéző kérdés, szóval nem gondolom azt, hogy minden pasi bunkó, szemét, csak kivancsi vagyok.:)
Előre is köszönöm a válaszokazt!:)
Amikor már kevésbé szerettem, és volt már sokkal jobb is a szex, akkor sem csaltam meg, mint ahogy soha senkit. A gondolata akkor jött elő, miután hazudott, érzelmileg zsarolt, hisztizett, elhanyagolt, és több helyzetben is önző volt. Nekem is vannak hibáim, de ez már inkább szakításra sarkallt. Természetesen egy harmonikus, jól működő kapcsolatban eszembe sem jutna :)
F
Nem tudsz iránymutatást leszűrni majd a válaszokból.
A megcsalás nem valamiféle képesség vagy elhatározás kérdése, hanem a kísértéseknek, a kapcsolat mennyiségi és minőségi állapotának, egészségügyi előnyöknek vagy éppen korlátoknak, hozott mintának, életkornak és még ezer tényezőnek a függvénye.
Ilyen férfi nincs! De sokan mondják, hogy nem tennék meg soha!
Van pár tökfej, aki ne meri megtenni, de azok nem férfiak!
Mindig jönnek a bűnös gondolatok!
És általában a gondolatokat tettek követik!
hát nekem amikor nem volt senkim akkor sem feküdtem le azokkal a lányokkal akik felkínálkoztak...szép lányok voltak, de nekem érzelem is kell hozzá...jóban voltam velük, de nekem a kapcsolat szükséges...
a barátnőmet nem csaltam meg, nem is áll szándékomban...
22F
engem izgat ha titokban olyat csinálok, ami nagy valószínűséggel nem derül ki
24 éves vagyok, kapcsolatban élek 3 éve, és a 3 év alatt 5-ször megcsaltam a páromat. de csak olyan nőkkel akik 100%ig megbízhatóak, mert őket is kínosan érintené, ha kiderülne, h velem csalják a barátjukat v férjüket
tudom, h sokan undorítónak tartják, de ettől sokkal jobb a sokkal izgalmasabb a szex és az életem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!