Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Ha tényleg nagyon szerettek egy lányt/nőt és jó a szex vele, akkor is képesek vagytok/lennétek megcsalni? Van közületek olyan aki SOSEM csalta meg a párját? Így is előjön a gondolat, hogy de jó lenne ezzel meg azzal?
És mi az a dolog ami arra sarkal titeket, hogy megcsaljátk a párotokat? Egyáltalán nem lenéző kérdés, szóval nem gondolom azt, hogy minden pasi bunkó, szemét, csak kivancsi vagyok.:)
Előre is köszönöm a válaszokazt!:)
Erről van szó, tartogat meglepetéseket az élet.
Ide zömében fiatal emberek járnak, még jó hogy egy huszas évei elején járó lány vagy fiú az őrült lobogása közepén nem kacsintgat félre, de majd..
Szerintem ez elhatározás és emberi tulajdonság kérdése,hogy ki mennyire hűséges.
Legtöbbször akkor lépnek félre a felek ha már egy kapcsolat nem jól működik vagy valami hiányzik belőle.Kilépni nem mernek,de szexre,érzelemre vágynak valakitől.De a társuktól már nem kapják meg.
Sokszor már a tiszteletet sem.
De van aki alapból nem tud megmaradni hosszú távon egy nő vagy férfi mellett.Azok így vannak kódolva szerintem.
De a fantáziálás azért szerintem még belefér.
Ki ne gondolt volna még arra,hogy ugyan milyen lenne mással is?
F40+
Én harmadszor vagyok szerelmes, mint az ágyú... a szex jó, hol nagyon, hol nem annyira - de nem észlelem, hogy más nők is vannak a világon.
Persze, a szemem látja őket, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!