Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Fiúk/férfiak! Ha tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! Ha tényleg nagyon szerettek egy lányt/nőt és jó a szex vele, akkor is képesek vagytok/lennétek megcsalni? Van közületek olyan aki SOSEM csalta meg a párját? Így is előjön a gondolat, hogy de jó lenne ezzel meg azzal?

Figyelt kérdés

És mi az a dolog ami arra sarkal titeket, hogy megcsaljátk a párotokat? Egyáltalán nem lenéző kérdés, szóval nem gondolom azt, hogy minden pasi bunkó, szemét, csak kivancsi vagyok.:)

Előre is köszönöm a válaszokazt!:)

2015. jún. 12. 09:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én nem ismerek ilyen férfit. Amúgy nem kell ok ahhoz hogy megcsaljon.
2015. jún. 12. 12:07
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

Erről van szó, tartogat meglepetéseket az élet.

Ide zömében fiatal emberek járnak, még jó hogy egy huszas évei elején járó lány vagy fiú az őrült lobogása közepén nem kacsintgat félre, de majd..

2015. jún. 12. 12:09
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez elhatározás és emberi tulajdonság kérdése,hogy ki mennyire hűséges.

Legtöbbször akkor lépnek félre a felek ha már egy kapcsolat nem jól működik vagy valami hiányzik belőle.Kilépni nem mernek,de szexre,érzelemre vágynak valakitől.De a társuktól már nem kapják meg.

Sokszor már a tiszteletet sem.

De van aki alapból nem tud megmaradni hosszú távon egy nő vagy férfi mellett.Azok így vannak kódolva szerintem.

De a fantáziálás azért szerintem még belefér.

Ki ne gondolt volna még arra,hogy ugyan milyen lenne mással is?

F40+

2015. jún. 12. 12:36
 14/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!:)
2015. jún. 12. 13:11
 15/17 anonim válasza:
Szerintem is másképp gondolkodik erről egy fülig szerelmes húsz éves, mint egy harminc, negyven vagy ötvenéves. Fantáziálás szinten szerintem majdnem minden férfi gondol arra, milyen lenne mással, legfeljebb szereti, tiszteli a párját, és nem teszi meg. Egyébként szerintem az ember szexuális téren alapvetően nem monogám típus, más kérdés, hogy mit vár el a társadalom.
2015. júl. 17. 11:25
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én harmadszor vagyok szerelmes, mint az ágyú... a szex jó, hol nagyon, hol nem annyira - de nem észlelem, hogy más nők is vannak a világon.

Persze, a szemem látja őket, de ennyi.

2015. júl. 17. 11:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Minden 100% otthon, csak a szenvedély hagyott alább , a párom csinos gondoskodó gyengéd figyelmes, és mégis hiányzik valami, rájöttem a szenvedély, sajnos máshol keresem nem otthon és meg is találom alkalmanként...
2015. okt. 15. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!