Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak, milyen magasak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, milyen magasak vagytok, és meg vagytok-e elégedve a magasságotokkal?

Figyelt kérdés
Van-e, volt-e a magasságotoknak hatása a lányokkal való ismerkedésre?

2018. aug. 25. 15:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
58%
175cm 190 nyilván jobb lenne.. :D Szerintem ez a magasság már okés a legtöbb csajnál.
2018. aug. 25. 15:34
 2/21 anonim ***** válasza:

178cm

73 kiló izom

Soha senki nem akarta, hogy legyek magasabb.

Teljesen meg vagyok elégedve magammal 🙂

2018. aug. 25. 15:36
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

185

Elégedett vagyok.

Nem hiszem, hogy a magasságom önmagában csajozna, de az igaz, hogy sok nőnek imponáló ha egy férfi magasabb (ami fura számomra, hogy leginkább a pici 160 alatti lányoknak leginkább, pedig nekik egy 10 centivel alacsonyabb férfi is magas lenne. Még szerencse, hogy vonzódom a pici csajokhoz :))

Ettől függetlenül azt gondolom, hogy 170 centi feletti férfiaknál túl van dimenzionálva a magasság kérdés, nekem is van nálam alacsonyabb haverom, akinek az a fix képzete, hogy egy 180+ centis férfi az úgy vakarja le magáról a nőket csak azért, mert magas. Ez marhaság, neki sem azért nincs senkije, mert egyhetven-egynéhány magas.

2018. aug. 25. 15:37
 4/21 anonim ***** válasza:

186

Teljesen ideális

2018. aug. 25. 15:37
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

166 cm.

Kamaszként még zavart, de az első hosszú kapcsolatom elején rájöttem, hogy mindegy (7 évig voltam az exemmel), a nevetés, viccek, határozottság sokkal többet ér.

Azóta eltelt jó sok év, csajok jöttek-mentek (1-3 éves kapcsolatok), most már a menyasszonyommal élek, aki 169 cm.

PErsze, néha jobb lenne 170 felett lenni, de mindegy, sok nálam magassabb cimborám éli egyedül az életét, mert fél a nőktől.

35 ffi

2018. aug. 25. 15:40
 6/21 anonim ***** válasza:

188, nekem jó, bár ruhavásárlásnál nehéz, mert törpéknek, vagy hordóknak gyártják, így vagy egy sátor van rajtam, vagy kilóg a derekam. Főleg motoros cuccoknál, ahol még szélsőségesebb a dolog.

Nincs hatással az ismerkedésre.

2018. aug. 25. 15:41
 7/21 anonim ***** válasza:
6,3 láb magas, 85 kg, meg vagyok elégedve
2018. aug. 25. 15:43
 8/21 anonim ***** válasza:
183 cm. A tapasztalat az, hogy egy bizonyos magasság felett (mondjuk 175 cm) sokkal, de sokkal fontosabb, mennyire vagy jóképű. A magasság önmagában nem hatja meg a nőket, ha nem társul hozzá egy számukra vonzó arc.
2018. aug. 25. 15:48
 9/21 anonim ***** válasza:
188 és meg vagyok elégedve
2018. aug. 25. 15:50
 10/21 anonim ***** válasza:

194cm, néha bámulnak de szerencsére többnyire megmarad a privát szférám..gyakorlatilag 18 évesen kezdtem el nőni 175-ről és most 25.5 évesen még növök..tisztában vagyok vele, hogy ebből a testből bármit ki lehetne hozni, mégis 75 kg-mal érzem magam a legjobban..

nem célom végigmenni 20 lányon életem során úgyhogy a mindennapokra inkább választanék egy 180 magas testet

2018. aug. 25. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!