Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak, milyen magasak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, milyen magasak vagytok, és meg vagytok-e elégedve a magasságotokkal?

Figyelt kérdés
Van-e, volt-e a magasságotoknak hatása a lányokkal való ismerkedésre?

2018. aug. 25. 15:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a magasság másodlagos tényező, mert van aki 170 centi alatt van, de jó a dumája meg kinéz valahogy és tapadnak rá a nők, akár magasabbak is. Jómagam 178 centi vagyok, 80 kiló, állítólag nem is olyan ronda, de nincs jó dumám + nem is kezdeményezek, úgyhogy nem vagyok kapós (de nem a magasság miatt).
2018. aug. 25. 16:00
 12/21 anonim ***** válasza:

190 cm

84 kg

Nem vagyok megelégedve magammal. Sokkal izmosabb akarok lenni. De magasan rohadt nehéz.

2018. aug. 25. 16:34
 13/21 anonim ***** válasza:

190cm

82kg

Én megvagyok elégedve, magasabb nem akarok lenni, és nem tudom, hogy volt e hatása.

2018. aug. 25. 16:51
 14/21 anonim ***** válasza:
180 cm magas vagyok, megvagyok vele elégedve. Lányokra való hatása nem volt, eddig akikkel összehozott a sors, alacsonyabbak voltak nálam, illetve több lánytól hallottam már, hogy jó magas vagyok, pedig szerintem ez az átlag körüli magasság.
2018. aug. 25. 17:20
 15/21 anonim ***** válasza:

182/80

35 éves.

Nincs gondom a magasságommal, viszont sajnos a hasam egyre jobban nő.

2018. aug. 25. 17:58
 16/21 anonim ***** válasza:

196 cm

Néha torznak érzem magam, főleg, ha fényképet látok magamról, amin más is van. Mellé elég vékony is vagyok, bár már 90 kiló felett, de még így is. Elfogadtam. De ugye mivel nem vagyok jóképű, nem megyek vele sokra.

2018. aug. 25. 20:03
 17/21 anonim ***** válasza:

165 cm vagyok

Nekem teljesen jó ez a magasság

Tiniként én is azt hittem, hogy ez akkora hatalmas nagy hátrány, de ez nem igaz.

24/F

2018. aug. 25. 20:50
 18/21 anonim ***** válasza:

188

Szerintem ez a magasság már túlzás. Mindig mindenre és mindenkire lefelé kell néznem. Gyakran fáj miatta a nyakam. Nem beszélve a lelógó ágakról, alacsony kapukról stb, amiknél mindig be kell húznom a fejem, és hát... nem mindig veszi észre az ember, néha nagyon bevágom.

Szívesebben lennék inkább olyan 176-182 magas

Eddig egyetlen lánynak volt problémája a magasságommal. Meglepődtem, mert nem gondoltam volna, hiszen tényleg annyian mondják, hogy előny a magasság, neki meg túl sok voltam. És még kifejezetten alacsony sem volt az a csajszi, 160 cm. Ismerkedtem alacsonyabbakkal is.

Más dolgokat szoktak mondani elutasításként a lányok, de nem lepődnék meg, ha a háttérben ez is szerepet játszott másoknál is. Kisebb szerepet, de tuti elmondták magukban megerősítésként, hogy „amúgy is túl magas hozzám”. Én meg szeretem a pici csajszikat. Szóval bocsánatot kérek az alacsony pasiktól, hogy az ő kategóriájukban keresek én is 😁

26f

2018. aug. 25. 21:12
 19/21 anonim ***** válasza:

187 és sem negatív, sem pozitív hatása nem volt soha, de legalábbis soha nem éreztem. Nem változtatnék rajta.

27/F

2018. aug. 25. 21:40
 20/21 anonim ***** válasza:

182 cm

Meg vagyok elégedve, bár életemben kétszer is kifogtam olyan társaságot, ahol mindenki 190 felett volt, és én voltam a törpe, jobb esetben csak a nevem + kicsinyítő képző. Nem mondom, akkor kívántam volna még pár centit, de idővel rájöttem, nem csak ezekből áll a világ, dehogy vagyok én törpe. Esetleg 2 centit még elfogadnék, de annál magasabb nem szeretnék lenni. Az se normális, amikor az ember félrehajtott fejjel tud csak állni egy buszban... A kisebb, zsoké-típusú emberek sokkal ügyesebben mozognak, életszerűbbek. Pl. egy építkezésen ki tudnak mászni lehetetlen helyekre, stb.

Lányoknál ezzel nem szokott baj lenni, ha ez egy lánynak kevéske, akkor ott ő lesz a debella, biztos nem velem van a baj.

2018. aug. 25. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!