Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, milyen magasak vagytok, és meg vagytok-e elégedve a magasságotokkal?
190 cm
84 kg
Nem vagyok megelégedve magammal. Sokkal izmosabb akarok lenni. De magasan rohadt nehéz.
190cm
82kg
Én megvagyok elégedve, magasabb nem akarok lenni, és nem tudom, hogy volt e hatása.
182/80
35 éves.
Nincs gondom a magasságommal, viszont sajnos a hasam egyre jobban nő.
196 cm
Néha torznak érzem magam, főleg, ha fényképet látok magamról, amin más is van. Mellé elég vékony is vagyok, bár már 90 kiló felett, de még így is. Elfogadtam. De ugye mivel nem vagyok jóképű, nem megyek vele sokra.
165 cm vagyok
Nekem teljesen jó ez a magasság
Tiniként én is azt hittem, hogy ez akkora hatalmas nagy hátrány, de ez nem igaz.
24/F
188
Szerintem ez a magasság már túlzás. Mindig mindenre és mindenkire lefelé kell néznem. Gyakran fáj miatta a nyakam. Nem beszélve a lelógó ágakról, alacsony kapukról stb, amiknél mindig be kell húznom a fejem, és hát... nem mindig veszi észre az ember, néha nagyon bevágom.
Szívesebben lennék inkább olyan 176-182 magas
Eddig egyetlen lánynak volt problémája a magasságommal. Meglepődtem, mert nem gondoltam volna, hiszen tényleg annyian mondják, hogy előny a magasság, neki meg túl sok voltam. És még kifejezetten alacsony sem volt az a csajszi, 160 cm. Ismerkedtem alacsonyabbakkal is.
Más dolgokat szoktak mondani elutasításként a lányok, de nem lepődnék meg, ha a háttérben ez is szerepet játszott másoknál is. Kisebb szerepet, de tuti elmondták magukban megerősítésként, hogy „amúgy is túl magas hozzám”. Én meg szeretem a pici csajszikat. Szóval bocsánatot kérek az alacsony pasiktól, hogy az ő kategóriájukban keresek én is 😁
26f
187 és sem negatív, sem pozitív hatása nem volt soha, de legalábbis soha nem éreztem. Nem változtatnék rajta.
27/F
182 cm
Meg vagyok elégedve, bár életemben kétszer is kifogtam olyan társaságot, ahol mindenki 190 felett volt, és én voltam a törpe, jobb esetben csak a nevem + kicsinyítő képző. Nem mondom, akkor kívántam volna még pár centit, de idővel rájöttem, nem csak ezekből áll a világ, dehogy vagyok én törpe. Esetleg 2 centit még elfogadnék, de annál magasabb nem szeretnék lenni. Az se normális, amikor az ember félrehajtott fejjel tud csak állni egy buszban... A kisebb, zsoké-típusú emberek sokkal ügyesebben mozognak, életszerűbbek. Pl. egy építkezésen ki tudnak mászni lehetetlen helyekre, stb.
Lányoknál ezzel nem szokott baj lenni, ha ez egy lánynak kevéske, akkor ott ő lesz a debella, biztos nem velem van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!