Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszas, harmincas férfiak, akiknek még nem volt barátnőjük: hogy érzitek, az évek teltével egyre jobban vágytok egy nőre vagy inkább fokzatosan elidegenedtek tőlük?
Szerintem ez a két "út" létezik ilyenkor. Vagy szétfeszíti és megőrjíti az embert a vágy, a szeretethiány, a szexhiány, az érzés, hogy behatóbban megismerkedj a másik nemmel, vagy épp ellenkezőleg: egyre inkább "idegen életformává" válnak, egyre misztikusabbá, megfoghatatlanabbá, és ennek megfelelően az érdeklődés is egyre lanyhul irántuk. Az utcán rájuk sem bagózol, nem érdekel a Blikk címlapján a meztelen nős fotó, fel se tűnik, ha jó nőt látsz magad körül, vagy akár neten, tévében, stb...
Ti hogy érzitek belül, melyik irányba indultatok el? Milyen tendenciát mutat a nőkhöz való viszonyotok? A tébolyító vágyat érzitek vagy az egyre komolyabban jelen lévő közömbösséget?
nem mozdult semmi sehova..
mivel eddig én saját magam nem kezdeményeztem senkivel, a kezdeményezőket pedig én állítottam le..
a minőségi kapcsolat lesz a cél úgy 2 év múlva és van rá ötlet, hogy kivel..
Fiatalon az ember jóhiszemű a lányokkal, ezért úgy viszonyul a lányokhoz, mint az angyalokhoz. Aztán egyik pofára esés a másikat követi. És rá kell jönni, hogy nem az ember számít, hanem a kényelem.
Ki az az őrült, aki ezek után jobban vágyik a nőre! Mikor azt érezni, hogy elutasítóak. Ezzel ugyanis a lányok saját magukat járatják le. És ha valaki ezek után megteremti magának a kényelmet. Jogosan gondolja, hogy egy nő sem érdemli meg, hogy megosszák vele a kényelmet.
Mert hát mire számíthat az ember. A nő elherdálja, amit nehezen megteremtenek neki. Majd dobja a pasit és keres egy nála gazdagabbat. Ha bajban van az ember, akkor még löknek rajta. De hát egyértelmű, nem érték az ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!