Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket sem izgatnak már a huszonéves (és kora harmincas) csajok?
A harminchoz még csak közelítek a 27 évemmel, de épp így vagyok. Én sosem láttam bennük semmit. Alapvetően máshogy gondolkozom, mint a korosztályom. Bár ahogy idősödöm, ez az olló lassan zárul majd be végre. De ugyan így láttam mondjuk 4 évvel ezelőtt is. Ezért mindig is az idősebb nőket részesítettem előnyben. A párom is idősebb nálam. Így működnek a dolgok nekem egyszerűen.
A huszonéves leányok még többnyire nem nevezhetőek nőnek, távol állnak gyakran a realitás talajától, nem lehet velük komolyat tervezni vagy azt sem tudják mit akarnak. Gyakran az egyetemista, frissen végzett diplomásokra is igaz ez. Kell az a pár év munkatapasztalat, hogy a valóság és az elképzelések találkozzanak egymással. Ezzel nem akarok degradálni senkit természetesen, félreértések elkerülése végett.
Akkor válasszuk szét a kérdést: van a testiség és van az érzelmi érettség.
Az első részre az a válaszom hogy mindet... a másodikra meg az hogy az egyiket sem.
A 20-30 közöttiek jól néznek ki, agyilag még elfogadhatóbbak, viszont a szomszéd lány 12 éves (általános 6. osztály) és a korosztálya... Konkrétan a lány a barátaival a suli előtt cigizik, minden lenyalt fejű nádszál vékony rózsaszín pólós gyerekkel smárol, állandóan mobiloznak, és ilyen kutyaorros képeket tesznek fel mindenhová a netre - na ez a korosztály már túl morbid, jó hogy nem most vagyok gyerek.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!