Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmincas, negyvenes nők, nektek hogy esne ez?
Jelentősége van, hogy miért ehhez a korosztáhyoz intézem a kérdést.
A szitu a következő: van egy FB-profilotok, tele képekkel, viszont mindegyik az utóbbi pár évből való. Egyszer csak gondoltok egyet, és felraktok magatokról néhány jóval régebbi képet, "archívum" címszóval(20 körül vagytok rajtuk): természetben, virágok között sétálós, kutyázós, kirándulós, életvidámságot, boldogságot sugárzó képeket.
Másnap az egyikre - ami olyan, mintha modellt álltatok volna a természetben - jön az egyik férfiismerősötöktől egy komment: "Te egy unikum vagy. De jól néztél ki akkoriban, milyen szép voltál..."
Ez nektek hogy esne? Nem sértődnétek meg ezen a múlt időn egy kicsit? Mit gondoltok erről nagy általánosságban?
jaaaj. felnőtt vagy, fogadd el, hogy múlik az idő. én nem teszek ki semmi fotót a facebookra, mert van elég önbizalmam ennyi idős koromra, nem kell a többiek megerősítése. mégis mit vártál.
szerintem nőj föl!
Én sokkal jobban nézek ki most, mint fiatalon. Ha az én fiatalkori képeimet meglátják általában hangosan felröhögnek és bökdösnek, hogy milyen hülyén néztél ki!
Hát az tényleg vacak érzés, de attól még nem dőlök a kardomba.
Nem.
Most komolyan, napi szinten durvább atrocitások érnek, mint egy félreértett bók.
Ne tegyel ki fiatalkori kepet! A kommentet kittorolheted. Torold ki. En nem rakok ki magamrol facebookra fotokat. Telon tobb 1000 kep van rolam.
Ha ugy erzed,menj el plasztikai sebeszhez szepulni. En most sokkal szebb 35 evesen,mint huszonevesen.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!