Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalas utáni szexundor a partnerrel, lehet ez ellen
valamit tenni?
Azt is leírtam. Lábakat szét, és hagyod magad. Amíg nyögsz és mozogsz, a férjed nem érdekli, hogy mire gondolsz közben.
Ha nagyon jó fej akarsz lenni, eljátszhatod közben az orgazmust is.
Nőknél könnyebb, erekciót színlelni lényegesen nehezebb.
Egyéb kérdés?
2019. jan. 22. 12:05
Te találtad meg a videót, ahol a férjed mással kef.él?
2019. jan. 22. 16:00
Hagyd h legyen neki másokkal élvezetes szex. Nem csoda h megcsalt gondolom frigid vagy eleve. :(
2019. jan. 22. 16:09
54/65 A kérdező kommentje:
Utolsó hahaha most mindenki ezen a viccen röhög...
Ne nekünk izmozz,nem mi hányunk a partnerünk alatt aki szeretőre fanyalodott.. Egyet értek a 80% -osssal,tedd szét és míg ő dolgozik rajtad közben gondolj vmi szépre így lehet nem hányod el magad,önmagadtól elsősorban,én ugyanis magamtól hánynék ha ennyire nullára értékelném magam h így kéne szexelnem bárkivel is és a gyakorin kéne megkérdeznem hogyan feküdjék a férjem alá undor nélkül.. :( A kényszerszex után ess is teherbe,egy kis cukor a szarkupacra egy babuci-- Lehet letrógerezni,de szánalmasnak tartom az ilyen embereket..
36N
2019. jan. 22. 18:16
Vedd fel videóra az undorod(ilyen még nincs a szexvideói között szerintem), aztán játszd le neki. Garantálom, hogy többet nem kell vele dugnod.Majd a szeretői forgatnak vele jobbat megint.
Te egyébként tényleg nem vagy épelméjű, hogy még mindig vele vagy, "de a gyerekek miatti" ócska, gyáva és kényelmes kifogással takarózva. Meddig akarsz még ezen pörögni, ahelyett, hogy kivágnád a francba? Múltkor nem volt elég majdnem 200 válasz? Vagy ettől nincs undorod és erre szívesen maszturbálsz? Ennyire unalmasak a napjaid?
2019. jan. 22. 19:24
57/65 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló te itt valaki másnak válaszolgatsz?En nem tudom milyen videorol beszélsz. De ezzel az undorító stílussal tűnj el innen de gyorsan.
A bizalmad végleg megrendült benne, ami jogos. Nem tudhatod hogy tényleg lezárta-e, vagy csak óvatosabb lesz és ezért tiltakozik a tested. Szex nélkül pedig nem tarthat ki egy kapcsolat. Szerintem csak a gyerekek miatt próbálsz erőlködni, de elsősorban nő vagy és a nő részed nem tud felejteni. Én ugyanígy lennék. Kizárt hogy fel tudnám dolgozni, egyre csak bevillanna ahogy mást kefél. Előbb-utóbb de mindig a gyerek issza meg a levét a boldogtalan kapcsolatoknak. A gyerek ugyanis akkor van jól, ha az anyja jól van. Te pedig egyértelműen visszavonhatatlanul megsérültél a párod által, tehát vele már nem leszel jól. Ezen gondolkozz el. 31/N
2019. jan. 22. 22:21
Kezdem sajnálni a pasit,és full elitélem a megcsalást de bizonyos nőket okkal csalnak meg..
40N
2019. jan. 22. 22:25
Lehet hogy elsőre fura amit írok, de próbáld meg hogy lefekszel valaki mással. Nem bosszúból, ha lehet a férjed ne tudjon róla. Az önbecsülésed kissé talán helyre állna, ha éreznéd hogy más is megkíván. Nyilván romokban vagy lelkileg, hiszen megaláztak, talán azt gondolod hogy a férjed azért lépett félre, mert: unalmasnak talál az ágyban, vagy keveselli a szexet veled, vagy már nem tetszel neki annyira és az a másik biztos szebb, csinosabb volt nálad stb. Emiatt a gátlás. Én ezen nem tudnék túllépni, ezért gyerekek ide vagy oda én elhagynám a párom, de ha te szeretnéd vele még megpróbálni, akkor lehet hogy ez lenne a megoldás. Csak 1x lépj félre és megint egyenrangú félnek érzed majd magad. Női létedben aláztak meg, és ha azt érzed megint hogy kellesz valakinek nőként, jobb lesz. Nem kell a fejéhez vágnod, még 1x mondom nem bosszú, csak esélykiegyenlítés. Gondold át. És persze beszéljétek meg, hogy mi volt a hajtóerő, ami más ágyába üldözte, majd azon változtassatok. 31/N
2019. jan. 22. 23:59
Kapcsolódó kérdések: