Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalas utáni szexundor a partnerrel, lehet ez ellen valamit tenni?
Utolsó Itt nincs szó nyitott házasságrol.o azt mondja vége a szeretojevel és csak engem szeret.
Ja és miután te most már nem tudsz lefeküdni vele mert undorodsz keres rövidesen másik szeretőt,hs egyáltalán vége v csak ügyesebb lesz..
El kell dönteni h monogám v poligám kapcsolatban akarsz gyereket nevelni,az én lányom nem látja azt a mintát h anya buta szolga lelkü benyeli a 10x nőt is.-
36N
ne a gyerekre fogd.
kényelmes vagy.
válj el, szervezd meg a saját életedet, ez nem mentség arra, h. maradsz ebben a szarban.
Nálunk is van két gyerek.
De a megcsalást nem bocsájtottam meg. Nem bántam meg, hogy elváltunk. A gyerekek is megértették, elfogadták. Az élet megy tovább.
Képtelen lennék így mártírkodni, mint te. Vele vagy, de mégse tudsz vele lenni. Undorodsz. Nem tudsz megbocsátani. Kételkedsz. Félsz, hogy újra megcsal.
És ha nincs szex, akkor meg is fog csalni.
Ez kinek jó?
A megcsaláson az tud túllépni könnyen, aki már rég nem érez semmit, és màr rég csak az érdek köti a másikhoz.
Szeretője volt??
Én egy alkalmat mem tudnék megbocsájtani.
Ha nem akarod elhagyni,beszéld meg vele,hoy éljetek nyitott házasságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!