Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalas utáni szexundor a partnerrel, lehet ez ellen valamit tenni?
Figyelt kérdés
Akik képesek voltak leküzdeni ezt azután hogy megcsaltak őket, kérem segítsenek.2019. jan. 21. 16:12
1/65 A kérdező kommentje:
Hogy érthető legyen a kérdés, engem csaltak meg. Úgy döntöttem megbocsatok de mindig bevillan az amit a párom tett a a másik novel.
2019. jan. 21. 16:13
2/65 anonim válasza:
Dobd ki, nem csoda, hogy undorodsz tőle.
3/65 anonim válasza:
Kettes, nem fogja kidobni, mert tuti jó pasi.
4/65 anonim válasza:
Arra vagy képes valaki,vagy nem.Elsősorban magaddal kell lerendezned,ha nem sikerül,hagyd.Amúgy nekem is voltak az életemben olyan dolgok,amelyekre nem szívesen emlékszek,de nem villan be,mert nem engedem,hogy bevillanjon...Érted?
5/65 A kérdező kommentje:
Utolsó nem ertem. Tehát teged megcsaltak és amikor lefekszel azzal aki megcsalt nem villan be ahogy a másik not du...ta mert nem "engeded" hogy bevillanjon? Ez mire jo? Magadat átvered?
2019. jan. 21. 16:27
6/65 anonim válasza:
#5:
Annak mi értelme, hogy olyan emberrel maradsz, akitől testileg undorodsz?
Mi kényszerít erre? Pénz, gyerek, ingatlan?
7/65 anonim válasza:
Csak az a baj,hogy valójában nem bocsájtottál még meg.Koncentrálj erre először.
8/65 A kérdező kommentje:
De lélekben igen. Csak testileg nem. Igen a gyerekek miatt. De a kérdés nem ez miért bocsátottam meg. A kérdés inkább az volt e valaki így hogy undorodott? Megváltozott e ez az érzés?
2019. jan. 21. 16:32
9/65 anonim válasza:
Nem, pont hogy lélekben nem bocsátottál meg. Tudat alatt. Nekem se megy a szex ha rosszul érzem magam valami miatt, akkor sem ha valójában vágyom rá. El tudom képzelni, ha a párom megcsalna én sem tudnék lefeküdni vele. Ne erőszakold meg magad, kérdező. Én nem mondhatom meg, hogy dobd ki, mert nem az én dolgom, de ha erőlteted a testedre ezt akkor az még rosszabb hatással lesz a kapcsolatotokra mintha eleve egymáshoz se nyúlnátok
10/65 anonim válasza:
Ha lélelkben megbocsájtasz,akkor az azt jelenti,hogy teljesen elengeded a problémát,tehát testileg is képes vagy elfogadni a közeledését.Itt ez nem történt meg egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!