Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalas utáni szexundor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalas utáni szexundor a partnerrel, lehet ez ellen valamit tenni?

Figyelt kérdés
Akik képesek voltak leküzdeni ezt azután hogy megcsaltak őket, kérem segítsenek.
2019. jan. 21. 16:12
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
96%
Én nem tudtam vele többé lefeküdni, pedig egy évig vàrt arra, hogy talàn megtörik a jég, de nem ment. Igazábòl lesz.artam, hogy könyörög a szexért, számomra a teste a megcsalás miatt undorítóvá vált. Hányni tudtam volna, amikor csak közelített, hogy megsímogat. Aztán kidobtam.
2019. jan. 21. 16:40
 12/65 A kérdező kommentje:
Utolsó nektek volt gyerek ?
2019. jan. 21. 16:45
 13/65 A kérdező kommentje:
Akkor már az ember másképp gondolkodik..
2019. jan. 21. 16:45
 14/65 anonim ***** válasza:
28%

Nekem ment, de én férfi vagyok és nyilvánvalóan máshogy gondolkodok erről mint te. Ha sikerülne a gondolkodásod megváltoztatni, akkor talán menne neked is. Végig kellene vinned, hogy pontosan miért is és mitől undorodsz. Nem biztos, hogy sikerül, mert nagyon mélyre le kellene ásnod a lelkedben. Ennek valami konkrétabb oka van, nem csak az hogy mással szexelt vagy hogy nem mondott igazat. Te is szexeltél mással, meg ő is a korábbi barátnőivel, és mindegyikőtökkel előfordult, hogy nem fedte fel teljesen az igazságot. Ezek önmagában nem újdonságok. Tehát bevillan, hogy mással is szexelt. Erre undorodni kezdesz. De pontosan mitől és miért undorodsz?

Pszichológus segíthet, hogy jobban megértsétek egymást, van akinél beválik, és még jobb lesz a kapcsolatuk. Másnál meg reménytelen, olyan embert is ismerek, tényleg mindent megpróbált.

2019. jan. 21. 16:53
 15/65 A kérdező kommentje:
Ferfikent sikerült? Érdekes az én ismerosi körömben a férfiak főleg nem tudják azt megbocsátani hogy a feleséguket egy másik férfi kényeztette az ágyban. Te komolyan át tudtál ezen csak úgy lépni?
2019. jan. 21. 16:56
 16/65 anonim ***** válasza:
82%

Nem fog változni,max a kövi megcsalás jon a szex hiány miatt,és dupla tripla undor,ki tudja mit nem tudsz még...A megcsalás már tünet,h adott kapcsolat halott szar nem működik.. Mondom ugy h megcsalt voltam. Kuka az már rég..

36N

2019. jan. 21. 16:56
 17/65 anonim ***** válasza:
77%

Gyerek miatt meg bocs troger leszek nem fogok senkivel nyitott házasságban élni,undorodva behányva..

36N

2019. jan. 21. 16:57
 18/65 A kérdező kommentje:
Meg ugye a bizalom.. Ezt se értem.. Sokan hirdetik itt hogy helyrehozhato.. De mi van ha azért nem bukik le többet mert jobban vigyáz?
2019. jan. 21. 16:58
 19/65 A kérdező kommentje:
Utolsó Itt nincs szó nyitott házasságrol.o azt mondja vége a szeretojevel és csak engem szeret.
2019. jan. 21. 16:59
 20/65 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, ennyire zsigeri szinten zajló dolgon pusztán amiatt, mert úgymond "a helyzet" (= gyerekek) arra kényszerít, nem fogsz tudni változtatni. Ahhoz nagyon mély önismeret szükséges. Ha viszont azon a szinten lennél, akkor nem éreznéd, hogy bárkire vagy bármire SZÜKSÉGED VAN, mert úgymond "saját magadtól" is boldog tudnál lenni, vagyis érzelmileg nem függenél többé semmitől és senkitől (helyzettől sem).
2019. jan. 21. 17:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!