Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalas utáni szexundor a partnerrel, lehet ez ellen valamit tenni?
Nekem ment, de én férfi vagyok és nyilvánvalóan máshogy gondolkodok erről mint te. Ha sikerülne a gondolkodásod megváltoztatni, akkor talán menne neked is. Végig kellene vinned, hogy pontosan miért is és mitől undorodsz. Nem biztos, hogy sikerül, mert nagyon mélyre le kellene ásnod a lelkedben. Ennek valami konkrétabb oka van, nem csak az hogy mással szexelt vagy hogy nem mondott igazat. Te is szexeltél mással, meg ő is a korábbi barátnőivel, és mindegyikőtökkel előfordult, hogy nem fedte fel teljesen az igazságot. Ezek önmagában nem újdonságok. Tehát bevillan, hogy mással is szexelt. Erre undorodni kezdesz. De pontosan mitől és miért undorodsz?
Pszichológus segíthet, hogy jobban megértsétek egymást, van akinél beválik, és még jobb lesz a kapcsolatuk. Másnál meg reménytelen, olyan embert is ismerek, tényleg mindent megpróbált.
Nem fog változni,max a kövi megcsalás jon a szex hiány miatt,és dupla tripla undor,ki tudja mit nem tudsz még...A megcsalás már tünet,h adott kapcsolat halott szar nem működik.. Mondom ugy h megcsalt voltam. Kuka az már rég..
36N
Gyerek miatt meg bocs troger leszek nem fogok senkivel nyitott házasságban élni,undorodva behányva..
36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!