Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek az ellen, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek az ellen, ha izgat, hogy csalom a férjemet?

Figyelt kérdés
Teljesen jól működik a kapcsolatunk. Sok és minőségi időt töltünk együtt. Szinte bármiről lehet vele beszélgetni. A házimunkából is szépen kiveszi a részét. Meglep apróságokkal,mindig a kedvemet keresi. Az együttléteink érzékiek. És ő a másik felem. Nincs már az a nagy lángoló szenvedélyes szerelem,de egyáltalán nem hűlt ki a kapcsolatunk. A kérdést nem provokálásnak szánom,de azt hiszem baj van velem. Rendszeresen csalom a férjemet. Élvezem,hogy tetszem jóképű férfiaknak. Élvezem azt,ahogy levesznek a lábamról és aztán lefekszem velük. Izgat,hogy mindezt gyűrűvel az ujjamon teszem és erről a férjem semmit nem is sejt. Örömmel gondolok vissza a szeretőimre,és ha lefekszem a párommal izgat,hogy nem csak az övé vagyok. És tudom,hogy szánalmas és beteges,amit nő létemre csinálok. Hogy ezzel megalázom a férjemet a legvégsőkig. Változtatni szeretnék rajta. Nem az a kérdés,hogy váljunk vagy ne váljunk. Én nem szeretném,ha erre kerülne sor,akkor viszont elfogadnám ha mégis. Ugyanakkor a következő kapcsolatomban se szeretném ezt a hibát elkövetni(mert már korábban is ilyen voltam). Normális kapcsolatot szeretnék(elsősorban a férjemmel). Ezen pszichológus tud segíteni? Ha nincsenek szeretőim,akkor úgy érzem nem érek semmit.
2017. nov. 9. 13:26
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
92%

Kezdetnek eláshatod magad, vagy mondd el a férjednek és majd ő megteszi

- már ha igaz a story

2017. nov. 9. 13:29
 2/33 anonim ***** válasza:
67%
Próbáld ki a pszichomókust, de ezen egyszerű is tudsz változtatni. Ha ez kell neked, akkor ne akarj " normális" párkapcsolatot, hanem válj el. Ha szeretnéd, hogy párod legyen, akkor még vedd úgy, hogy elég, kiélted magad...
2017. nov. 9. 13:29
 3/33 anonim ***** válasza:
11%

Mutasd meg neki eme oldalt és kérdésed.

Szükség lesz

egy

utódomra

ki

egy

2.0

verzió

és

jobb

mosolyt

csal

az

emberek

arcára

mint

a

mentálisan

beteg

lény

azaz

én.

2017. nov. 9. 13:30
 4/33 anonim ***** válasza:
47%

Nincs ezzel semmi baj, csak olyan mentalitású pasit kellett volna találni, aki ezt tolerálja.

Ez a gondolkodás még egy nyitott kapcsolatban jól működik, de szerintem házasságban már nincs helye. Ennek ellenére vannak olyanok, akik bevállalják.

Semmit nem tudsz tenni, mert nem szereted igazán a férjedet. Ha szeretnéd, nem izgatna más. Amikor nemrég összejöttem az exemmel, ő is tudta, hogy sok pasinak bejön, de csak rám tudott benedvesedni, más nem izgatta.

Ez van, eleve házasságra sem kellett volna lépnetek, azt gondolom.

5/33 anonim ***** válasza:
97%

Úgy tűnik, hogy nincs önbecsülésed.

Az utolsó mondatod miatt gondolom így. Egy pszichológus segíthet.

6/33 anonim ***** válasza:
98%
Igen, javasolni akartam, hogy menj pszichológushoz, esetleg egy lelkészhez.
2017. nov. 9. 13:31
 7/33 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék nyitott kapcsolatot.Nem bírok arra gondolni,hogy a férjem mással van. És igen,én pont ezt csinálom sajnos.
2017. nov. 9. 13:34
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen itt az a baj h valoszinuleg hiaba minden jo a paroddal nem bokol eleget.. Masokkal akarod erezni h te még igenis kellesz a pasiknak..az önbecsuléseddel van baj, de hiaba fogsz lefekudni 100 meg 1000 pasival attol nem leszel nekik csak egy numera. Ha csak a parod kap meg nem erzed azt hogy masnak is kellenel.. Pedig fordisd meg a dolgot ha csak a parod kaphatna meg akkor erdekesebb lennel masok szamara is de nem szabad odaadni magad. Azert menj el egy pszihologushoz
2017. nov. 9. 13:53
 9/33 anonim ***** válasza:
17%
Ezen pszichológus nem tud segíteni. Az nem orvos,max olyan mintha valakivel beszélgetnél,de nem fogja megoldani a gondodat. Ha nem bírsz parancsolni a viselkedésednek és az ágyékodnak azt egy pszichológus nem oldja meg.
2017. nov. 9. 13:59
 10/33 anonim ***** válasza:
76%
Fuj de undorito vagy. Remelem nem szaporodsz.
2017. nov. 9. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!