Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek az ellen, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek az ellen, ha izgat, hogy csalom a férjemet?

Figyelt kérdés
Teljesen jól működik a kapcsolatunk. Sok és minőségi időt töltünk együtt. Szinte bármiről lehet vele beszélgetni. A házimunkából is szépen kiveszi a részét. Meglep apróságokkal,mindig a kedvemet keresi. Az együttléteink érzékiek. És ő a másik felem. Nincs már az a nagy lángoló szenvedélyes szerelem,de egyáltalán nem hűlt ki a kapcsolatunk. A kérdést nem provokálásnak szánom,de azt hiszem baj van velem. Rendszeresen csalom a férjemet. Élvezem,hogy tetszem jóképű férfiaknak. Élvezem azt,ahogy levesznek a lábamról és aztán lefekszem velük. Izgat,hogy mindezt gyűrűvel az ujjamon teszem és erről a férjem semmit nem is sejt. Örömmel gondolok vissza a szeretőimre,és ha lefekszem a párommal izgat,hogy nem csak az övé vagyok. És tudom,hogy szánalmas és beteges,amit nő létemre csinálok. Hogy ezzel megalázom a férjemet a legvégsőkig. Változtatni szeretnék rajta. Nem az a kérdés,hogy váljunk vagy ne váljunk. Én nem szeretném,ha erre kerülne sor,akkor viszont elfogadnám ha mégis. Ugyanakkor a következő kapcsolatomban se szeretném ezt a hibát elkövetni(mert már korábban is ilyen voltam). Normális kapcsolatot szeretnék(elsősorban a férjemmel). Ezen pszichológus tud segíteni? Ha nincsenek szeretőim,akkor úgy érzem nem érek semmit.
2017. nov. 9. 13:26
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Jah... Ez undorító... Ha esetleg kiesne az egyik szerető, irj :)
2017. nov. 9. 18:40
 22/33 anonim ***** válasza:
59%
Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem elég maga a tudat, hogy megd*gnának? Le is kell velük feküdnöd, hogy biztos legyél benne.
2017. nov. 9. 19:51
 23/33 anonim ***** válasza:
Beszélj a pároddal. Olvassátok el közösen Siklósi Botond és Siklósi Vanda Swinger klubos történeteit. Szerintem ez lehet a megoldás a gondodra.
2017. nov. 9. 21:57
 24/33 anonim ***** válasza:
Önbizalmaddal van gond,ha nincs szeretethiányod.Az egód úgy gondolja,akkor vagy erős,ha tetszel ezer férfinek és lefekszel velük,de ez téves.Nekem mindig is volt önbizalmam,nem érdekel kinek tetszek kinek nem.Csinálj,próbálj ki olyan dolgokat,amik nehezek,legyenek sikerélményeid hogy meg tudtad csinálni,ezáltal egyre jobban fogsz hinni önmagadban.
2017. nov. 10. 07:27
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Jah, kéne ehy szakember, aki kideríti, miért adod magad oda mimdenféle jöttmentnek úgy, hogy egyébként nagyszerű emberrel éksz együtt. Nyilván 0 az önbecsülésed, kötődési problémáid vannak stb.
2017. nov. 10. 09:28
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Te nem az a riherongy vagy akivel a férjem megcsalt? Annak is teljesen mindegy a cégnél,hogy kivel, csak fac legyen a lába között...
2017. nov. 10. 11:38
 27/33 anonim ***** válasza:

#26-os

Ha te vagy az akinek nemrég született gyermeke, csak szólok, hogy a férjed nem egy ilyennel fekszik le a cégnél, hanem sokkal többel.

Nyílt titok, a cégnél.

Az ilyen dolgok nem egyedül történnek ám, két ember kell hozzá.

2017. nov. 10. 13:45
 28/33 anonim ***** válasza:
Milyen vérmérsekletu a ferjed? Ha lesz verfolyas,neki adnek igazat.
2017. nov. 10. 21:39
 29/33 anonim ***** válasza:

Szerintem ne ostorozd magad :)

Nagyon jó az, hogy ha visszagondolsz a kalandjaidra, akkor jó érzésed van, mert ez arra utal, hogy nem a véletlen műve ami veled történik.

Nagyobb időtávolságból visszatekintve az élet történéseire, észrevehető valamilyen határozott irány vagy vonulat az egyéni sors alakulásában, "csilló véletlen szálaiból törvényt szőtt a múlt szövőszéke" - írta József Attila.

Sokan vagyunk, akiknek szüksége van a kettősségre. Szükségünk van egy fő motívumra és több kisebb jelentőségű epizódra ahhoz, hogy "jól működjünk".

Egy a lényeg: tudni kell, hogy melyik az a bizonyos FŐ MOTÍVUM :)

2017. nov. 11. 17:05
 30/33 anonim ***** válasza:
Egészségedre, izguljál minél többet:)
2017. nov. 11. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!