Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek az ellen, ha izgat, hogy csalom a férjemet?
Kérdező!
Nem vagy egyedül sajnos, csak én pasiban vagyok ilyen.
Az első feleségem megcsalt, és én nagyon ki voltam borulva. Nem tudom miért, pedig én is megtettem többször.
Elkövettem ugyan azt a hibát mint elsőre, de a második feleségem mellett is lett egy rakat szeretőm.
Azt gondoltam, hogy tudat alatt bosszú az első miatt, de rá kellett jönnöm, hogy ez nem az.
Igen, én tudom, h beteg vagyok, de nem biztos, hogy gyógyulni akarok.
Lehet nem találtam meg számomra az igazit, most a 3 szeretőm adja az amit egynek kellene.
Azért, nagyon ne rágd magad ezen. Elég sok nő él így vidáman a párjával. Akkor van baj, ha tényleg bele szeretsz másba.
Pár tíz év múlva, alább fog ez hagyni, addig meg élvezd az életet.
"A párod nem ezt érdemli,hanem egy olyan nőt aki nem veri át mert ha már nem is szereti de tiszteli."
->De, pontosan ezt érdemli. Ha volt annyi esze, hogy elvette feleségül ezt a nőt, akkor igenis megérdemli.
Normális ember a házasság előtt alaposan kiismeri a másik felet, a jelek szerint itt ez nem történt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!