Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek az ellen, ha izgat, hogy csalom a férjemet?
Figyelt kérdés
Teljesen jól működik a kapcsolatunk. Sok és minőségi időt töltünk együtt. Szinte bármiről lehet vele beszélgetni. A házimunkából is szépen kiveszi a részét. Meglep apróságokkal,mindig a kedvemet keresi. Az együttléteink érzékiek. És ő a másik felem. Nincs már az a nagy lángoló szenvedélyes szerelem,de egyáltalán nem hűlt ki a kapcsolatunk. A kérdést nem provokálásnak szánom,de azt hiszem baj van velem. Rendszeresen csalom a férjemet. Élvezem,hogy tetszem jóképű férfiaknak. Élvezem azt,ahogy levesznek a lábamról és aztán lefekszem velük. Izgat,hogy mindezt gyűrűvel az ujjamon teszem és erről a férjem semmit nem is sejt. Örömmel gondolok vissza a szeretőimre,és ha lefekszem a párommal izgat,hogy nem csak az övé vagyok. És tudom,hogy szánalmas és beteges,amit nő létemre csinálok. Hogy ezzel megalázom a férjemet a legvégsőkig. Változtatni szeretnék rajta. Nem az a kérdés,hogy váljunk vagy ne váljunk. Én nem szeretném,ha erre kerülne sor,akkor viszont elfogadnám ha mégis. Ugyanakkor a következő kapcsolatomban se szeretném ezt a hibát elkövetni(mert már korábban is ilyen voltam). Normális kapcsolatot szeretnék(elsősorban a férjemmel). Ezen pszichológus tud segíteni? Ha nincsenek szeretőim,akkor úgy érzem nem érek semmit.
Nem vagy egyedül sajnos, csak én pasiban vagyok ilyen.
Az első feleségem megcsalt, és én nagyon ki voltam borulva. Nem tudom miért, pedig én is megtettem többször.
Elkövettem ugyan azt a hibát mint elsőre, de a második feleségem mellett is lett egy rakat szeretőm.
Azt gondoltam, hogy tudat alatt bosszú az első miatt, de rá kellett jönnöm, hogy ez nem az.
Igen, én tudom, h beteg vagyok, de nem biztos, hogy gyógyulni akarok.
Lehet nem találtam meg számomra az igazit, most a 3 szeretőm adja az amit egynek kellene.
2017. nov. 9. 14:04
12/33 anonim válasza:
Azért, nagyon ne rágd magad ezen. Elég sok nő él így vidáman a párjával. Akkor van baj, ha tényleg bele szeretsz másba.
Pár tíz év múlva, alább fog ez hagyni, addig meg élvezd az életet.
2017. nov. 9. 14:10
13/33 anonim válasza:
Én inkább pszichoterápiát javasolnék.
2017. nov. 9. 14:15
14/33 anonim válasza:
Hát ilyenkor gondolkozz el azon hogy ha a férjed csinálná ugyan ezt hogy állna a szád?!A párod nem ezt érdemli,hanem egy olyan nőt aki nem veri át mert ha már nem is szereti de tiszteli.
2017. nov. 9. 14:28
15/33 anonim válasza:
Nincs ezzel baj, ha téged ez izgat.
2017. nov. 9. 14:35
16/33 anonim válasza:
"A párod nem ezt érdemli,hanem egy olyan nőt aki nem veri át mert ha már nem is szereti de tiszteli."
->De, pontosan ezt érdemli. Ha volt annyi esze, hogy elvette feleségül ezt a nőt, akkor igenis megérdemli.
Normális ember a házasság előtt alaposan kiismeri a másik felet, a jelek szerint itt ez nem történt meg.
2017. nov. 9. 14:52
17/33 anonim válasza:
Azért remélem, azzal tisztában vagy, hogy ez az egész egy időzített bomba. A férfiak szeretik kitárgyalni a nőügyeiket. Csak idő kérdése, mikor jut a férjed fülébe, és akkor már nem fog izgatni, hanem sírni fogsz.
2017. nov. 9. 15:42
18/33 anonim válasza:
Nyitott házasság? Persze ehhez az kellene, hogy te is toleráld, ha a párod "hűtlen" hozzád.
2017. nov. 9. 16:58
19/33 A kérdező kommentje:
Azt hiszem valahol mélyen belül valóban az önbecsülésemmel lehet probléma,eddig erre nem gondoltam,csak arra,hogy mennyire élvezem más férfiak társaságát.
2017. nov. 9. 17:01
20/33 anonim válasza:
A pszichológus tudtommal nem tudja kikezelni az emberből a rib ancságot. Mondd el a férjednek, váljatok el, aztán szabadon dugathatod magad annyi kannal, amennyivel csak akarod. Vagy kell valaki, aki eltart?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!