Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kinek, hogyan sikerült legyőzn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek, hogyan sikerült legyőznie a féltékenységet?

Figyelt kérdés
Volt oka amúgy? Hogyan sikerült túl jutni rajta? Nagyon megköszönném , ha valaki segítene...
2019. jan. 19. 17:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért vagy féltékeny....?
2019. jan. 19. 17:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Tudtam h a sok unalom a sok kombinazio es a kepzeloerom miatt van.

Sokszor bebebeszeltem magamnak h megcsal

volt h el is kepzeltem es a legrosszabb h a sajat agyszüleményemet el is hittem.

Máfel-2 év kellett ahhoz h változtassak

Nalam fejben dolt el.

Amikor ilyenekre kezdtem gondolni magprobaltam masra gondolni.

elterelni a gondolataimat.

Es magamban sokszor mondtam h nem szabad agyalni...

nem,nem csal meg,nem nincs senkije,

dugoban ult azert kesett 5percet nem azert mert szeretoje van...

nehez volt de nagyon sokat javultam

teljesen magvaltoztam.ehhez legfokepp az segitett hozza h a ferjem aki akkor meg baratom volt elakart hagyni mert nem birta tovabb a gyanusitgatasaimat.mar minden rendben van😊Ossze hazasodtunk 1 éve😊

2019. jan. 19. 17:49
 3/11 anonim ***** válasza:
75%

Nem sikerült, csak magamban tartom.

Van egy nő a munkahelyén, akinél bepróbálkozott mielőtt mi összejöttünk volna. "Nagyon szép (tényleg az női szemmel is), okos, jajj de vicces, olyan jót tudunk beszélgetni, amit még veled se tudok, minden nap együtt reggelizünk és hazafelé is egyszerre megyünk"...

Tisztában vagyok vele, hogyha a nő meggondolja magát, akkor a barátom álló farokkal fog utána loholni és elhagyni engem. Ezt meg is kérdeztem a barátomtól, aki látványosan habozott, hogy erre most mi a jó válasz: amit hallani akarok vagy az igazság?

A nő egyébként tényleg gyönyörű és fix párkapcsolatban él, az esküvőjüket tervezik, a barátomnak meg fantasztikus a személyisége, de külsőre.... hát, na, a humorával vett le a lábamról, nem az arcával.

Így kicsi keserűséggel, de mosolyogva, megpuszilva engedem útjára a barátom, amikor elmennek sörözni/beszélgetni, közben azért éberen figyelem a viselkedését (nem kutakodok, nem mászok bele a facebookba). Mindig is a hideg rázott, amikor másokat hallottam rikácsolni vagy kiabálni emiatt (szüleim mindketten ilyenek voltak).

2019. jan. 19. 17:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
#3mas ezt elég szomorú olvasni... Nem sok tekintettel van rád ha ilyeneket mond.
2019. jan. 19. 18:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Drága 3-as, nem azért írpm, hogy elszomorítsalak. De ha èn szeretek valakit, hótziher ,hogy nem mondok ilyet neki soha a büdös èletben. Ennyire megalázni egy nöt, talàn csak a megcsalàssal lehet...
2019. jan. 20. 09:04
 6/11 anonim válasza:
100%
Önbecsülés és ennyi.
2019. jan. 20. 09:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Na ezaz. Dícséretes hogy próbálod a szüleid rossz mintáit direkt elkerülni, de a barátod ezt nagyon durván kihasználja. Azért van mindennek határa.
2019. jan. 20. 09:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a férjem múltjára voltam féltékeny! Vissza gondolva annyira gáz. Sokszor számon kértem ilyen olyan dolog miatt amit nagyon szégyenlek! De józan ésszel bele gondoltam. Engem elvett egy éven belül az exét 13 év alatt nem. Babánk lesz. Akkor mire legyek féltékeny?? A minden napokban nem vagyok féltékeny mert a munkán kívül mindig velem akar lenni! Nehéz volt ezt a baromságot elhagynom a múltjával kapcsolatban de sikerült felfognom hogy nagyon szeret!! Sokkal jobban érzem magam nem agyalok hülyeségeken!!
2019. jan. 21. 08:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Rájöttem hogy amit csinálok az nem egészséges. A másik hogy felszállt a rózsaszín köd. Harmadlagosan önbecsülés. Nekem irtó nehéz volt sokat szenvedtem.
2019. jan. 27. 02:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Mindig lesz egy jó nő a képben aki miatt kell aggódni sajnos. Az exem ék is volt egy de igazából sosem derült ki hogy mi volt közöttük. Irtó jó nómő csinos vékony stb ráadásul az exem esete is volt párszor beszéltek annyit tudok de már nem érdekel. Aki menni akar arra rá kell adni a kabátot.
2019. jan. 27. 02:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!