Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzik magukat felsőbbrendűnek azok az emberek itt, akik semmiféle féltékenységet nem tanúsítanak a párjuk iránt?
És nyilván lenézik azt, aki igen. Miért kell erre ennyit fröcsögni? Sok ember nem is tehet róla, hogy az.. Valakiben alapból megvan a tulajdonság, hogy nem féltékeny, semmit nem kellett ezen dolgoznia, és emiatt feljogosítva érzi magát, hogy konkrétan leb•ssza az embert, aki defektes?
És ahelyett, hogy segítséget adnának a válaszukkal, ha úgyis annyira prok a párkapcsolatosdiban, annyit állapítanak meg, hogy ez szar és elítélendő dolog.
Magyar nyelvet tanítok, de a felsőbbrendű szó számomra nem magyar, hanem olcsó zsargon.
A féltékenység a nagyon olcsó, kölcsönös tisztelet mentes kommunikáció és a dolgok megoldására nem hajlandó feleknek köszönhető.
Kérdező, hasznosabb lenne számodra inkább az, ha szakirodalomban olvasnál arról, hogy mit jelent és hogyan lehet elérni azt, hogy egymás érzéseiben stabilan és erősen higgyenek a felek, ezt erősítsék. Magyar nyelven is nagyon jó szakirodalom interneten és könyvtárakban is, van sok lehetőséged, sokat segítettem neked.
Rendben, csak má megint félrecsúszott valami, mert nem a féltékenységet akarom most itt boncolgatni. Én is tudom, hogy mit jelent a szó, mi az.... na mindegy azért köszi.
Egyébként 2-es, ahelyett, hogy feldobsz egy labdát, gondolom konkrét szakirodalmat is tudnál ajánlani, mert feltételezem ismersz ilyet. Tehát akkor várom. Majd akkor lehet mondani, hogy segítettél.
Nem érzem magam felsőbbrendűnek, csipán büszke vagyok arra, hogy legyőztem a féltékenységem.
Több évnyi terápia, önismeret, küzdelem, könnyek után egészségesnek mondhatom magam.
Ez pedig büszkeséggel tölt el.
De ez kb olyan, mint a testsúly kérdése. Én ma lenyomtam egy ötvenes sorozatot és kocogtam fél órát.
Aztán megkapom, hogy könnyű nekem, mert jó a genetikám azért nézek így ki két gyerek után, miközben a babakocsi tetején ott egy zsák fornetti és azt zabálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!