Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzik magukat felsőbbren...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzik magukat felsőbbrendűnek azok az emberek itt, akik semmiféle féltékenységet nem tanúsítanak a párjuk iránt?

Figyelt kérdés

És nyilván lenézik azt, aki igen. Miért kell erre ennyit fröcsögni? Sok ember nem is tehet róla, hogy az.. Valakiben alapból megvan a tulajdonság, hogy nem féltékeny, semmit nem kellett ezen dolgoznia, és emiatt feljogosítva érzi magát, hogy konkrétan leb•ssza az embert, aki defektes?

És ahelyett, hogy segítséget adnának a válaszukkal, ha úgyis annyira prok a párkapcsolatosdiban, annyit állapítanak meg, hogy ez szar és elítélendő dolog.

2018. szept. 26. 00:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
41%
Mégis mit vársz el az itt okoskodó 12 évesektől akik még sose voltak valódi párkapcsolatban?
2018. szept. 26. 00:56
 2/19 anonim ***** válasza:
20%

Magyar nyelvet tanítok, de a felsőbbrendű szó számomra nem magyar, hanem olcsó zsargon.

A féltékenység a nagyon olcsó, kölcsönös tisztelet mentes kommunikáció és a dolgok megoldására nem hajlandó feleknek köszönhető.

Kérdező, hasznosabb lenne számodra inkább az, ha szakirodalomban olvasnál arról, hogy mit jelent és hogyan lehet elérni azt, hogy egymás érzéseiben stabilan és erősen higgyenek a felek, ezt erősítsék. Magyar nyelven is nagyon jó szakirodalom interneten és könyvtárakban is, van sok lehetőséged, sokat segítettem neked.

2018. szept. 26. 01:11
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Normális a féltékenység egy szintig de aki már a telefont kutatja a másikat megfojtja,és full azon rágodik h ha a férje lemegy a boltba megcsalja és bezárná a szekrénybe ott kuka a kapcsolat,meg nincs semmi önbecsülése aki a sokadik megalázás után még térden csuszík mert pasi nélkül meghal,magatokat kéne rendbe tenni és nem fügenni x tol y tol és ugrálni a függő viszonyokban,hézagtöltős fosokban ahol egymást vegzáljátok birtokoljátok..
2018. szept. 26. 01:12
 4/19 anonim ***** válasza:
93%
Megkéne tanulni beszélgetni is egymással,mert manapság idegenek élnek együtt ezért megy fatigra ennyi kapcsolat házasság.
2018. szept. 26. 01:13
 5/19 A kérdező kommentje:

Rendben, csak má megint félrecsúszott valami, mert nem a féltékenységet akarom most itt boncolgatni. Én is tudom, hogy mit jelent a szó, mi az.... na mindegy azért köszi.

Egyébként 2-es, ahelyett, hogy feldobsz egy labdát, gondolom konkrét szakirodalmat is tudnál ajánlani, mert feltételezem ismersz ilyet. Tehát akkor várom. Majd akkor lehet mondani, hogy segítettél.

2018. szept. 26. 01:26
 6/19 anonim ***** válasza:
21%
Nem értem,kérdeztek,választ kaptok,nem tetszőt is akár,és behisztiztek,és jön a kifogás,oltogatás,persze h nem megy a párkapcsolatba se a kummunikálás.. :D
2018. szept. 26. 01:36
 7/19 anonim ***** válasza:
77%
A féltékenységre egy segítség van: belső munka saját magadon, ugyanis ez egy lelki defekt, egyszerűen az önbizalomhiány az alapja. Sokan elmondják ezt, ebben nincs semmi felsőbbrendűség.
2018. szept. 26. 06:26
 8/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, van az "egészséges féltékenység", ami nem baj, meg van, amikor az egyén annyira túlzásba képes esni, hogy ezzel tönkreteszi a kapcsolatot. Én az utóbbi esetén szoktam a kérdezőnek jelezni, hogy ez így nem jó.
2018. szept. 26. 07:07
 9/19 anonim ***** válasza:
48%

Nem érzem magam felsőbbrendűnek, csipán büszke vagyok arra, hogy legyőztem a féltékenységem.

Több évnyi terápia, önismeret, küzdelem, könnyek után egészségesnek mondhatom magam.

Ez pedig büszkeséggel tölt el.

De ez kb olyan, mint a testsúly kérdése. Én ma lenyomtam egy ötvenes sorozatot és kocogtam fél órát.

Aztán megkapom, hogy könnyű nekem, mert jó a genetikám azért nézek így ki két gyerek után, miközben a babakocsi tetején ott egy zsák fornetti és azt zabálják.

2018. szept. 26. 07:14
 10/19 anonim ***** válasza:
9-es, te lehet, hogy zabálni szoktál es nincs benned semmi felsőbbrendűségi érzés.
2018. szept. 26. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!