Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzik magukat felsőbbrendűnek azok az emberek itt, akik semmiféle féltékenységet nem tanúsítanak a párjuk iránt?
És nyilván lenézik azt, aki igen. Miért kell erre ennyit fröcsögni? Sok ember nem is tehet róla, hogy az.. Valakiben alapból megvan a tulajdonság, hogy nem féltékeny, semmit nem kellett ezen dolgoznia, és emiatt feljogosítva érzi magát, hogy konkrétan leb•ssza az embert, aki defektes?
És ahelyett, hogy segítséget adnának a válaszukkal, ha úgyis annyira prok a párkapcsolatosdiban, annyit állapítanak meg, hogy ez szar és elítélendő dolog.
Felsőbbrendűnek kéne éreznem magam, mert nem vagyok egy betegesen féltèkeny valaki?
Mesélj még kérdező! :)
Kérdező ide dobtál egy általános dolgot, erre nem lehet konkrétan mit mondani.
A féltékenység alatt lehet valaki betegesen féltékeny, minden ellenkező neműre, ami nem lehet más, mint szánalmas. De ha például rajta kapod a párod, ahogy mással flörtöl vagy engedi hogy kikezdejenek vele mert benne van, és vagy ő kezd ki mással, az megint más.
Gyanítom te az első kategória vagy, aki nincs kellő önbizalommal és bizonytalan a másik felé alapból, ezért hajlamos ok nélkül is féltékenykedni. Máskülönben nem született volan meg -ebben a formában - a kérdés..
Szerintem ez egy nagyon kis szazaleka a valaszokonak, amikrol beszelsz. A tipikus "a ferjem maszturbalhat mindennap mas nore, fantazialhat a baratnomrol es flortolhet a szomszed asszonnyal, mert tudom, hogy neki csak en kellek" mentalitas, akik meg azt is elhinnek, hogy a ferjuk azert alszik hotel szobaban, mert tul faradt volt a feloras uthoz, hogy hazajojjon. Az ilyen tipusuak szeretik az eszt osztani.
De szerintem a normalis valaszolokkal a feltekeny tipus is egyetert. Peldaul nalam az szamit betegesnek, aminek nincs valosag alapja. Mondjuk feltekenykedsz valakire, de semmi jelet nem adta a ferjed, hogy erdekelne ot a noci.
Mert az normalis, mikor minden jel arra utal, hogy megcsalnak, de te nem vagy feltekeny, sot, lehet meg tudod is, de okes vagy vele. Hat nem normalis ez, pedig. Mint ahogy az sem, ha mindentol kiver a feltekenyseg.
Az se lesz normalis, ha valaki narcisztikus, irhatjak itt a narcik, hogy pedig ok ilyenek es mas ember ne mondja mar, hogy nem normalisak.
Nincs igazad. A monogámia a mi tarsadalmi rendünkbe tartozik, de nem azt jelenti, hogy ez az egyetlen és normális gondolkodásmód.
Jó hülye kell legyél, ha képes vagy a féltékenységet a nárcizmussal (ami egy súlyos személyiségzavar) összemosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!