Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a féltékenységet kezelni? "Párom" még a nőgyogyászomra is féltékeny, nem mondja ki, de látom a reakcióiból. Sztem tudnám kezelni a helyzetet, én is nagyon féltékeny típus voltam. Érdemes belekezdeni a kapcsolatba?
Ez egy betegseg.. Marmint a feltekenyseg..
En a helyedben nem kezdenek egy kapcsolatot.. Meglehetosen eretlen pasas (erzelmileg) tipikus peldaja annak aki idovel majd a baratnoidre es rad (boldogsagodra/sikeredre) is feltekeny lesz
a női orvos nem megoldás. akkor a sarki zöldségesre lenne féltékeny.
én pl. csak férfi orvosokhoz járok, a nőkben nem bízom.
37N
A féltékenységet lehet kezelni, de csak akkor, ha ő is akarja. És sokan egyáltalán nem akarják, hogy ez változzon, túlságosan ragaszkodnak a saját hülyeségükhöz.
Amíg féltékeny, NE kezdj vele kapcsolatot. Hosszú távon garantáltan aláássa és tönkreteszi a kapcsolatot a féltékenység, jobb esetben szakításhoz vezet, rosszabb esetben egyre több területet fog letiltani az életedből, korlátoz, kisajátít, irányít. Ezt ne engedd senkinek.
8-as te akkora ökörséget írtál, hogy azt elmondani nem lehet! Ha ezt orvosoknak (nem is kell, hogy nőgyógyászok legyenek) mondanád, körbe röhögnének.
"Felizgul ő is a női nemi szervre,ha nem, akkor inpotens."
Persze, a 60 éves nő micsodájára is, egész biztosan. Sőt a beteg nőére is, akinek olyan baja van, hogy csurog belőle egy kis "nyamnyam", aminek olyan szaga van, hogy aki nem szokott hozzá, az öklendezni kezd tőle. Vagy pl. méhtest daganata van, az belül széjjelesik, és olyan szag jön belőle, mint a friss széklet. De olyan erősen, hogy lehetőleg nem tesznek melléje szobatársat a kórházi szobába, mert ahol ő van, azt a helyiséget belengi a székletszag - ami nem székletből, hanem a daganatból származik. Amelyik orvosnak erre nem áll föl, az impotens. Egész biztosan. Hát persze....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!