Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet leállítani a túlzott féltékenységet?
Figyelt kérdés
28évesen egy 53éves pasival vagyok együtt.Nincs felesége csak gyerekei.Rám szakít időt amikor van neki,keveset ér rá.Amikor beszélgetünk vagy együtt vagyunk állandóan azzal gyanúsít,hogy én pasizok.Amikor mondom neki,hogy nincsen senki más rajtam kívül,mindig azt mondja,hogy hazudok,nem hisz nekem,ő többet nem találkozik velem mert más pasikkal találkozom.Ha megtudja,hogy valaki mással is találkozok,többet nem látom!Már nem tudok mit kitalálni,hogy eloszlassam a gyanúsítgatását.Annyit és úgy keresem,amennyire csak tudom!Csak szépeket mondok neki és arra is azt mondja,hogy igaz-e az,amit mondok?Az igazat mondom neki.Soha nem találkozom senkivel mert nincs is kivel találkozzak.Amikor valahol vagyok,mindig megkérdezi,hogy most hol vagy?Már nagyon idegesítő ez!2017. dec. 7. 12:04
1/7 anonim válasza:
53 évesen hova akarod megváltoztatni? Normális vagy?
A 16 éveseket nem lehet már változtatni, csak maguktól változnak. Ez a korral előrehaladva méginkább igaz lesz.
Ha már ilyen korú férfit választottál, akkor bizony el kell fogadni a hülyeségeit is.
2/7 anonim válasza:
Öööö...talán korodbelivel kellene kezdeni? Sosem értettem az ilyen kapcsolatokat. Ilyenkor ti belegondoltok, hogy amikor a pasi 60 éves lesz, akkor te még csak 35? Vicc :D:D És akkor meg csodálkoznak a nők, hogy itt sírnak a 30 éves pasik, hogy nem találnak barátnőt. Na ezért nem :D
3/7 anonim válasza:
Te nem tudod leállítani, ezzel csak ő tud foglalkozni.
Ha úgy érzed, valóban nem adsz okot arra, hogy féltékeny legyen, érdemes lenne komolyabban górcső alá venni ezt a kapcsolatot.
Ez előbb-utóbb (vagy már most is) boldogtalan kapcsolathoz vezet.
Boldognak érzed magad ezzel az emberrel?
4/7 anonim válasza:
Valószínű, azért áll 53 évesen azon a szinten, hogy se gyereke, se senkije, mert ilyen elviselhetetlen természet. Megváltoztatni nem fogod. Vagy tűröd, vagy lelépsz.
5/7 anonim válasza:
Az én exem akkor gyanúsítgatott engem állandóan ilyesmivel, amikor ő éppen félrekúrt. De az is lehet, hogy tényleg ilyen kiállhatatlan a természete és azért nem talál magának senkit. Én azért nem sokáig tűrném az ilyesmit, ha sosem adtam rá okot, elküldeném a francba. Minek lennék együtt valakivel, aki képtelen bennem megbízni?
6/7 anonim válasza:
"Valószínű, azért áll 53 évesen azon a szinten, hogy se gyereke, se senkije, mert ilyen elviselhetetlen természet. "
Nem tudom, hogy te mit olvastál, mert a Kérdező világosan leírta, hogy vannak gyerekei.
7/7 anonim válasza:
Igen, félreolvastam, azt hittem, nincs felesége, nincs gyerekei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!