Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok egy ilyen nyomulóst leállítani?
Pár hete rám írt egy pasi, akit nagyon régről ismerek látásból. Elkezdett írogatni, majd egyre nyomulósabb lett, le is állítottam, h nekem barátom van ezért ha nem tudja magát visszafogni, akkor köszönjünk el egymástól mert nekem ez a beszélgetésbe már nem fér bele. Ekkor erre felmérgedt, h "rendben, akkor tilts le és az lesz a legjobb" és hasonló gyerekes szövegek. Nem válaszoltam rá, 2 napig nem is jelentkezett, gondoltam, h nem is baj, amúgy sem szimpatizálok ilyen labilis érzelműekkel, aki pár sor után már majdnem szerelmet is tudna vallani...
2 nap után jelentkezett. Nem értettem, h mi ez a viselkedés, h 1x összeveszik velem, aztán meg újra mintha puszipajtások lennénk.. Mindegy, újra àttért a normális viselkedèsre. DE! Tegnap este már félmeztelen képeket küldözgetett magáról. Na elszakadt a cérna. A barátom tud a beszélgetéseinkről, de ez már neki is sok lenne. Most attól tartok csak, h egy ilyen hiperérzékenynek ha megmondom, h francba a beszélgetéseinkkel, akkor művelhet magával valamit? :/ Elhatároztam, h ma már tényleg letiltom a fenébe... Vagy hogyan állítsam le úgy h ne legyen sértődés?
Ne izgulj. Vagy meg egy tucat lanynak kuldozgeti a keretlen kepeket.
Sertodjon meg. Es?
3. Ne indulj ki saját magadból 😂😂 A barátom látta az összes üzenetváltást és senki nem mondta azt, h a gyerek 100%, h öngyilkos lenne, csak feltételezem, h esetleg depresszióba esik.
Attól, h te ennyire nem vagy kommunikatív és nem tudsz csak úgy látásból ismertekkel elkezdeni beszélgetni, az te vagy! Azért mert a másik más mint te, az nem azt jelenti, h te csinálod jól, de ezzel én se azt akarom mondani, h én. Vannak közös ismerőseink és az elején ilyenekről beszéltünk, h ki kit ismer, semmi olyan nem volt a beszélgetésünkben. Vagyok annyira "beképzelt", h ilyeneket észreveszek ;) ;) Csak később kezdett átfordulni a dolog, és akkor emlékeztettem, h jól tudja, h barátom van és ez már a határ volt.. Nem vagyok annyira gyerekes, h első alkalommal azonnal tiltsak valakit le. Na, ezzel lennék pont beképzelt és olyan aki sokat gondol magáról, h meg sem próbálom beszélni. De oké,3., lehet ez a véleményed, nem gond, el van fogadva. Ha segíteni akarsz akkor írd le a "szerinted mit kell csinálni" és arra ne pazarold a betűidet, h másokat ismeretlenül elmondasz. Szüleidtől kérj egy kis nevelést!
Cuncika: azt hiszed, hogy azért, mert a pasid látja a beszélgetést, akkor minden rendben.
Aki meg hetek óta fűz, az is tudja, hogy van pasid. Nem azt akarja, hogy hagyd el és legyél a felesége. ;)
Csak egy laza cumit egy unalmas délután. ;)
És ki is nézi belőled, hogy a pasid mellett mást is torokra veszel. Ezért téged fűz. Meg azért, mert !hetek óta! vevő vagy a dumájára.
Igazad van, mindenki antiszociális, aki nem csicsereg Facebook-on minden idegennel arról, hogy kiket ismer. Hú, de izgalmas téma! És hetekig tart kivesézni, ha 3789 ismi van. ;)
És egész biztos csak ilyen közömbös témák kerültek szóba, azért félsz most, ha letiltod, akkor depressziós lesz. Aham, persze.
Te már hetek óta tisztában vagy vele, hogy miért beszélget veled. De amíg ez nem lép át egy határt, addig élvezed, hogy futja a felesleges köröket és csorgatja a nyálát. Csak ne kompromittáljon a pasid előtt. ;)
És te ezt nevezed "barátkozásnak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!