Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm a napokban átutalt örökségét két kézzel szórja! Hogyan lehetne leállítani, hogy nem verjen el mindent pár hónap alatt?
Nem elhanyagolandó összegről van szó, 8 millió forintot utaltak neki a számlájára.
Ez kedden történt, azóta már kb. 700 ezer forintot elköltött, ruhákra, táskákra, órára, ékszerek, cipők, telefonra stb, és még egyéb kibäszott hasznos dolgokra!!!
25 éves létére úgy viselkedik mint egy óvodás aki a húsvéti locsoló pénzét gyorsan elveri édességre!
Többször is mondtam neki, és a szülei is hogy kössön le egy nagyobb összeget, mert később jól jöhet majd.
De hajthatatlan, az mondja egyszer élünk és őt nem érdekli mi lesz holnap.
Már kinézett egy kabrió Audi TT-t magának, azt akarja jövőhéten megvenni...meg sem hallgatta a véleményem a kocsiról, hogy nem érdemes neki azt megvenni mert drága fenntartani.
Esküszöm leszarnám, hogy mire költi a pénzt, ha közömbös lenne számomra, mármint nem szeretném, értitek.
De látni azt, hogy így elszórja a pénzt...ahelyett hogy a jövőjét alapozná belőle, nem feltétlenül velem, teljesen kikészít!
Valamennyire megértem, nekem is nemrég halt meg anyukám teljesen váratlanul. Ő soha nem élvezhette ki a pénzét, pedig én és a tesóm külön-külön sokkal többet örököltünk 8 milliónál.
De én is belegondoltam, hogy bármikor holtan eshetek össze, és ha egy marék hamu vagyok, már nem számít, mi volt. Addig kell élvezni az életet, amíg lehet.
Ész nélkül azért tényleg nem kéne, lehet, hogy ez csak ilyen "első hullám", aztán leáll.
Ez engem is baromira idegesítene!
De végül is az ő pénze. Nem szólhatsz bele.
Ahogy írták majd rádöbben, de akkor már késő lesz.
Fiatal még nulla élettapasztalatokkal. Majd rájön, vagy nem, ne bosszankodj nem a te dolgod igazából.
Könnyen jött pénz, könnyen megy.
Elhiszem, hogy bosszantó mert te másképp csinálnád, de az ő pénze, beleszólni nem fogsz tudni.
Én nem terveznék ilyen emberrel, az is biztos, mert nem tud bánni a pénzzel.
Nem azt mondom, ami FONTOS, azt én is kifizetném egyből (meg vennék új télikabátot egy télicsizmát és pár ruhát), de ennyi, a többit befektetném, és nem mindenféle szarságra költeném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!